Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Dette er hva jeg har på pinnene nå

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet onsdag 15. januar , 2014 kl. 21:16

Kjøpte garn på nettet for en snart to uker siden. Var veldig spent på kvalitet og farve i forhold til hva som var beskrevet på nettet og på bilde. Har blitt veldig positivt overrasket. Farven var helt identisk med hva jeg så på Mac`en. Må si jeg også er utrolig fornøyd med leveringstiden. Bestilte torsdag ettermiddag ca kl 14.30 , ble levert på døra dagen etter kl 16.10.

Var derfor veldig spent når jeg i går, rundt kl 15 la inn en ny bestilling på garn til Mariusputene.Var det tilfeldig at det gikk såååå fort? Men neida, garnet ble levert i dag kl 11.32. Her ser dere garnet jeg har bestilt derfra.Det grønne er til Dorthe genser ( i halvpatent ) som er til Kristine ( datter ). Strikker nå på siste armen. Det grå og det i offwhite er til putene.

Bestiller garn fra iceyarn.com. Kan absolutt anbefales. IMG_2274

Annonser

Kommentarer

 1. Marta sier:

  Hei,
  Fin blogg du har. Er så koselig å gå inn på blogger som handler om strikking og hekling!
  Tenkte bare høre med deg angående dette med leveransen fra iceyarns. Leverer de kun på dagtid eller kommer de også på kveldstid/helger? For jeg er aldri hjemme på dagtid så da kanskje det er lurest å skrive jobbadressen din?
  /Marta

 2. strikkehege sier:

  Tusen takk :) Så hyggelig at du syns det. Når jeg har bestilt har jeg alltid vært hjemme. Men jeg har fått , hvertfall på siste bestilling. sms fra DHL hvor jeg kan endre leveringsadresse. De ringer også i forkant av levering. Håper det var litt oppklarende :) Ha en strålende dag

 3. Anne Grete sier:

  Så lærte du deg jo å strikke halvpatenet også :) :) Tipper du hadde en super læremester :)

 4. Marta sier:

  Tusen takk for raskt svar! Det er jo så billig med garn på den siden, så jeg må bare få lagt inn en bestilling og se hvordan garnet er! Gleder meg til å lese bloggen din videre! Ha en fortsatt toppen dag! /Marta

 5. strikkehege sier:

  :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.