Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Mitt første par med Selbuvotter

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet onsdag 15. januar , 2014 kl. 15:02

Strikket Selbuvotter til Kristine ( datter ) til jul. Det måtte selvfølgelig bli votter i hvitt og rosa.
Var litt spent på om jeg skulle klare det, da jeg ikke har strikket Selbuvotter før, men jeg fikk det da til. Når det kom til hvordan jeg skulle strikke tommel, gjorde jeg det på min egen måte. Skjønte ikke hva oppskriften mente. Fikk det ikke til å gå opp i mønsteret hvis jeg skulle gjort slik det stod. Disse ble strikket i all hemmlighet og Kristine ble kjempeglad og overrasket når hun fikk de. Så morsomt og koselig å strikke til noen man er glad i når responsen er sånn :)IMG_2270

Annonser

Kommentarer

 1. Irc-en sier:

  Hei Hege,
  for noen superfine Selbuvotter!!! Ikke rart Kristine ble glad!

 2. strikkehege sier:

  Hei Irene :) Tusen takk , lenge siden sist.

 3. Nitus/Ninni sier:

  Skikkelig fine votter du har laget,pent strikket og tommelen ble fin den :-)

 4. strikkehege sier:

  Tusen takk :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.