Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Søndag = badedag :)

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 1. juni , 2014 kl. 11:48

God søndag fra Greverud, det er ett fantastisk vær i dag også. I går var Kristine, Knut( min mann ) og hunden vår , Ronja og badet. Vi bor like ved Gjersjøen, som er ferskvann. I dag har jeg bestemt meg for å være med også :)

I går ble neste hele dagen tilbragt ute, det samme er planen i dag. På ettermiddagen fikk vi besøk av Vetle, nabogutten på 5 år. Han er bare så søt. Fine naboer har vi :)

Tonje, Vetle sin mamma, serverte Sangeria Blanco i solsteken, DET var jammen godt.

På kvelden ble det dartspilling med Tonje og Egil (Tonjes mann) Til tross for mye mygg og at det ble litt kjølig holdt vi ut :). Vi varmet oss godt på Irish Coffee og mye annet godt i glasset:). Klokka ble nærmere 02.00 før vi gikk inn og la oss. Deilig med sommer og sol .

I går ble jeg ferdig med Acnegenseren til min søte frisør. Så nå er jeg i gang med genser nr 5. Den er til Silje ( Petters kjæreste ) . Får prøve å strikke litt på den i dag. Ble ikke så mye i går.
2014-06-01 08.56.42

2014-05-31 20.24.20

En strålende søndag til dere alle :)

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Du er så flink <3 Også så rask, 5 acnegensere ferdig allerede :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.