Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Søndag og nydelig vær!

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet søndag 15. juni , 2014 kl. 11:05

God søndag til dere alle. Her skinner solen, herlig. Har brukt morningen til å vaske ned kjøkkenet etter å ha oppdaget små sorte maur på gulvet. Vet de ikke gjør noen skade, men vil så absolutt ikke ha de inne. Håper at de snart finner ut at det ikke er noe mat og hente og rusler ut igjen :)

Nå som fotball-VM er i gang er det mye fotball i stua. Både mann og sønn er lidenskapelig opptatt av fotball. Da blir det mye strikking på meg, er ikke lei meg for det :)

Har startet på ermene på den rosa genseren, strikker begge med «magic Loop». Foretrekker denne metoden, da blir ermene like, og ferdige på likt.
bilde-25
Har ikke kommet så langt, men blir nok litt strikking i dag også. Nå er det ut i solen, ha en strålende søndag :)

Kommentarer

  1. Anne sier:

    Så flink du er, Hege :))

  2. strikkehege sier:

    Anne <3, tusen takk :) :) :)

  3. Hanne sier:

    Den genseren var kjempefin! Jeg har prøvd å legge den flotte bloggen din inn på blogglisten på min blogg, men det går av en eller annen grunn ikke…. ha en flott kveld og happy knitting!

  4. strikkehege sier:

    Tusen takk , Hanne :). Hmm er ikke så teknisk, men hvis det er noe jeg kan gjøre så si i fra:). Håper å høre fra deg igjen. ☀️

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.