Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Onsdag og strikkekafe

Kategori: Strikk og lignende | 3 kommentarer » - Skrevet onsdag 6. august , 2014 kl. 08:25

Som det fremkommer av overskriften er det strikkekafe, det blir hyggelig. I dag tror jeg Line også er tilbake fra ferie, skal bli kos å se henne igjen. I går fikk jeg satt ermene på bolen og nå har jeg begynt med raglandsfelling og fletting. Det var ikke vanskelig, bare om å gjøre å flette etter like mange omganger hver gang, og selvfølgelig huske fellingen hver 2. omgang.

bilde 1

I går var det ganske ok vær her, så jeg satt mye ute å strikket. Vi har en liten 2 seter i «kurv» som liksom har blitt strikkesofaen ute. Hunden vår, Ronja liker også å ligge der. I går kom hun som vanlig når jeg satt der, men da skulle jeg tydligvis ikke strikke, men klappe henne isteden. Siden hun la seg oppå strikketøyet ble det slik da :)

bilde 2

bilde 3

bilde 4

Tror det blir ok, halsen tror jeg bare skal være noen rader med «rillestrikk» siden jeg har disse flettene tror jeg det blir finest. Hvis noen har andre forslag, bare kom med de.

Ønsker dere alle en strålende onsdag.

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Blir så fint, og så søt Ronja er <3

  2. strikkehege sier:

    Tusen takk , Kristine. Og ja, Ronja er skjønn <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.