Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Her sees fremdriften på Eskimogenseren

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 3. september , 2014 kl. 23:28

Som jeg skrev før i dag vill jeg komme tilbake til hvordan det har gått med fremdriften på «eskimogenseren» på slutten av dagen.

Her ser dere resultatet etter dagens strikk.

bilde 3-2

bilde 2-3

bilde 1-4

Det går jo fremover. Ikke så veldig fort kanskje, men med 270 masker rundt tar det jo litt tid å strikke en runde. I dag har jeg vært på strikkekafè. Det er bare så utrolig koselig å møte alle jentene der. Nå er de fleste tilbake etter ferie, så det er stort sett mange rundt bordet.

Gleder meg allerede til neste onsdag.

Natti natt, fra meg

Kommentarer

  1. Helena sier:

    Så fint mønster med rosa. Har begynt med en mariusgenser til meg selv, vil finne på noe annerledes med mønstret. Når på dagen er strikkekafèn?

  2. strikkehege sier:

    Tusen takk. Å, marius er så fint. Så spennende med din egen «vri» . Strikkekafè er på dagen fra, 10.30. Vet egentlig ikke hvor lenge folk er der. Jeg pleier å gå i 14 – tiden. Vet Line også arrangerer strikkekafè ett sted i byen, med sin gode venninne Mette. Det var i går kveld. Tror planen er at de skal ha det der ( på kafèn til Mette sin mann ) en gang pr. mnd. Hvis du melder deg inn facebook-gruppen Kniplingen, tror jeg info kommer der før kveldskafèen arrangeres. Ha en fiiin dag :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.