Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Det nærmer seg jul, og julegaver lages om dagen.

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 18. november , 2014 kl. 21:16

For tiden lages det mye julegaver, det skal ji helst mottakerne ikke vite om, så derfor blir det ikke noe blogging om det frem til jul. Men jeg tar bilder underveis, så 1. juledag kommer det det blogginnlegg og da skal dere få se :) 

I dag er det tirsdag og vi er i gang med en ny uke. På søndag hadde vi svigers på besøk i anledning min mann sin 50 års dag. Jeg tok frem » husmor-genet» og lagde både ostekake, boller og kanelsnurrer. Resultatet ble bra .

IMG_4841       Gjærbaksten er ferdig hevet.

IMG_4842

IMG_4847

 

IMG_4843     Boller og kanelsnurrer.

IMG_4845

 

Jeg er nå helt ferdig med Marthejakken, håper mottaker blir fornøyd .

IMG_4859

IMG_4851

 

Har prøvd meg på tovede votter i Iris fra Pt. Toving på normalvask med håndkle i min maskin tover FOR mye. De kom ut i størrelse 4 år. Etter bading i balsam om masse strekking og trekking passer de nå til Kristine. Godt at jeg fikk det til. Neste gang blir det finvask 30 grader. 

IMG_4868

Kommentarer

  1. Helena sier:

    Hei Hege. Så fine lys du har kjøpt. Går det an at tove for hånd, eller blir det best i maskin? Går det at vaske tovede votter? Ønsker deg en fin søndag.

  2. strikkehege sier:

    Takk, Helena. Når det gjelder toving går det å an å gjøre for hånd. Kommer til å skrive ett innlegg om dette i løpet av dagen. Jeg har aldri prøvd det, har i grunnen ikke tovet så masse. 2 par votter nå i det siste og noen blånisse votter, luer og tøfler for en del år siden. Har alltid brukt maskinen, og har lært undeveis at det er lurt å starte litt forsiktig ( 30 grader finvask uten noe annet i maskinen ) . Eventuelt øke til 40 grader og legge inn ett håndkle eller en olabukse. Når det gjelder vask av tovede plagg har jeg alltid vasket de på vanlig ullprogram i vaskemaskin med Milo. Ha en super søndag, Helena :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.