Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikkelig godt nytt år!

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet mandag 1. januar , 2018 kl. 19:00

Hei og godt nytt år til dere alle. Er en stund siden jeg blogget sist, slik er det blitt med 100% jobb som ikke er strikkerelatert.

Vi går inn i 2018 med blanke ark, ikke at jeg har noen nyttårsforsetter… Jeg kunne selvsagt sagt at garnlageret skal «slankes»( ha ha ha), men kjenner meg selv så godt at det kommer jo ikke til å skje.

 

Alltid noen gode tilbud der ute, og det MÅ man jo bare slå til på , ikke sant?

Apropos gode tilbud, kom over to gode tilbud rett før jul.

Knalltilbud på Hexa,måtte bare slå til. Kjøpte også en del nøster med hvit Suri, men har ikke bilde av det. Og akkurat nå ligger de på loftet . Hva som skal strikkes er uvisst, men har nok til 3 gensere/jakker :)

 

Har i tillegg oppdaget Holst garn fra Danmark, billig garn i utrolig mange farger. Dette er supersoft som er et ullgarn. Var i år som i fjor med på Wiola sin adventstrikk, men må innrømmes at jeg ikke har kommet så langt. Delvis p.g.a. strikk til julegaver.

 

Skal innrømmes at jeg også var med i 2016, og er hvertfall nesten ferdig med den.

 

Er vel litt skeptisk til mitt eget fargevalg, derfor er ikke denne prioritert. Strikket i finull fra Rauma, så jeg skal gjøre den ferdig, etterhvert.

Ellers har det blitt en del strikk som ble gitt bort til jul.

 

Denne genseren er strikket i  Grande Lana garn fra Iceyarn og er Kristianes Høstgenser. Det var julegave til datteren, Kristine.

Og her er «årets julegave» . Luer strikket i minkgarn, fantastisk nydelig varmt og mykt garn. Dette er bare noen av de som ble gitt bort til jul 2017.

Og dere da, dere har kanskje også gitt bort hjemmestrikket?

Beste gaven å gi bort, syns jeg. Moro også når mottakerne blir glade,

Ellers har det blitt noe strikk i 2017 , skulle gjerne vært mer.

Har lagd 2 bildecollager over strikk fra 2017.

Dette er strikk til meg og mine

 

Dette er strikk på bestilling.

Ellers er jeg i gang med Setesdal genser m/splitt til sønnen. Var usikker på valg av garn, men valgte tilslutt smart fra Sandnes. Garnet er helt greit å strikke med, men jeg får utslett av superwash behandlet garn. Så dersom jeg ikke «må» skal jeg holde meg unna det i fremtiden.

Det er selvfølgelig ikke noe alternativ og la vær å strikke med dette garnet, så jeg kan anbefaler zyrtec til andre som har samme det samme problemet.

 

Ønsker dere alle en fortsatt god 1.nyttårsdag og alt godt i 2018.

 

 

 

Kommentarer

  1. AnnetteK sier:

    Godt nytt strikkeår!
    Så utrolig mye fint du har laget.
    Etter å ha sett og lest så mange kavalkader og oppsummeringer av strikkeåret 2017, må jeg kanskje til pers jeg også..? Må bare få wifi først, så jeg får brukt pc’en…

    • strikkehege sier:

      Hei Anette, tusen takk. Så hyggelig at du har vært innom og lest på bloggen. Blir litt strikk i løpet av ett år ja,så moro å ta bilder slik at man husker og kan samle opp :) Lykke til med wifi :)

  2. Bente Solskinn sier:

    Godt nytt år.
    Ikke værst produktiv du har vært. Og med jobb i tillegg, ja da bøye æ mæ i støvet.
    Her strikkes det jevnt og trutt hele året rundt. Har tenkt å prøve mæ på temperaturteppet i år. Har masse drops alpakka liggande som æ skal bruke. Fargekonsulenten min e på reise, så æ må vente med å starte, men tempen e notert nøye for hver dag.
    Ha det riktig fint og kos dæ med strikketøyet når du kan.
    Klem

    • strikkehege sier:

      Hei Bente :) Og takke or koselig kommentar. Har vært noe teknisk feil med min mail så har dessverre ikke sett kommentaren før i dag. Bedre sent enn aldri da :P. Så spennende prosjekt du har foran deg, fin måte å bli «kvitt» litt garn på. Drops alpakka er jo nydelig, blir nok kjempefint. Stor klem fra sør

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.