Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Vår-sommer -strikk og 50 årslag

Kategori: Annet, Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 13. juni , 2018 kl. 20:00

Hei alle sammen, vi skriver juni og det er lenge siden jeg blogget sist. Masse å gjøre på jobb, og lange dager. Her hos oss har vi hatt sommer lenge nå. Gradestokken har vist opp mot 30 enkelte dager og sommeren har nok kommet for å bli. Her er et bilde fra Hvervenbukta, strand like ved oss i Oslo. Vi kom tidlig søndag morgen 27.mai, var der ca 9.15 . Det øverste bildefil venstre er tatt da. Det nederste viser stranda da vi gikk hjem ca kl 14.30. Litt forskjell?

 

 

Helgen etter var på hytta i Holmestrand. Kom dit først litt utpå lørdag, da jeg var på sommerfest på jobben på fredag. Igjen viste værgudene seg fra sin beste side. Vi badet i sjøen begge dagene. Lørdag ettermiddag med denne utsikten er ikke å forakte.

   

Det er vanligvis grønt gress her, men med den tørken vi har hatt er det nå «brunt vegg til veggteppe».

Søndag morgen våknet vi tidlig. Morgenstund har (g)ull i munn. Vannet var fantastisk  ca 23 grader.


 

 

 

 

 

 

Søndag ettermiddag og hjemme igjen.

Ellers går det mye i strikk. Har strikket ferdig Setesdalsgenser med halssplitt. Bånd og hekter er sydd på, og i ermene sydd i. Gleder meg til å overlevere den til sin nye eier.

På lørdag 12 mai var vi på besøk og lille Oskar. Niesen vår Katrine og hennes Øyvind ble foreldre 21. april

Her er det jeg har strikket til han. Strikket i babymerino fra Hobbii,oppskrift Mosse hentestett gratis oppskrift ligger på sidene til Du Store Alpakka.

Vi var så heldige å få besøke han og foreldrene hans 12. mai. Tenk at vi alle har vært så små en gang.

Vi har fått flere tilskudd i familien, lille Marcus ble født 24. mai. Vi har ikke vært så heldig å å treffe han enda, men håper vi får møte han snart.

Har jo litt strikk «på lur» til han også.

Lite babyteppe i babymerino til Marcus og lite dukketeppe til storesøster Hanna.

«Noen» blir snart 50 år, og lørdag 9.juni arrangerte vi 50 årslag. Vi hadde invitert familie og venner. Festen var i underetasjen på Greverud Kirke. Fint sted, nær der vi bor og passe stort. 

Vi skulle vært 35 rundt bordet, men 2 kunne dessverre ikke komme. Med morsomme mennesker, fine gaver , god mat og drikke ble det en kjempefin fest.

 

Festen startet kl 18 og de siste var hjemme kl 04.00. Litt sliten søndag ja, men så absolutt verdt det.

Fortsatt «bare» 49 år, blir 50 år først 26. juni, men vi reiser 3 uker til Spania 23.juni så derfor feiring før.

Når det gjelder strikkeprosjekter så står de som vanlig i kø.

Snart ferdig med den laaaaaange jakken i tynnline, så er det mummikofte som skal strikkes på oppdrag . Deretter blir det Setesdalsgenser til Kristine ( datter ) og muligens en Setedal på bestilling. Kan vel snart strikke de i blinde.

Prøver å ikke la det sååå lang tid til neste innlegg. Kanskje jeg får det til i ferien? Del gjerne deres ferieplaner og strikkeprosjekt med meg i kommentarfeltet. God sommer. Så «blogges» vi snart. 

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.