Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nytt babytøy av pinnene

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 18. juni , 2018 kl. 21:12

Hei ikke så lenge siden sist nå. Ferien nærmer seg med stormskritt. Førstkommende lørdag drar vi til Spania, og det skal bli deilig. 3 uker med sol, varme og avslapning. Blir nok mest lesing av bok der, tror jeg ikke skal ha med strikketøy i det hele tatt.

Har pleid å ha det med, men har erfart at med temperatur rundt 30 grader blir det ikke noe strikk.

Forrige lørdag var vi på besøk hos Hanna, Marcus, Anette og Thomas. Thomas var på jobb, så han fikk vi ikke hilst på, men det var veldig koselig å treffe de andre.

           

Petter og Marcus.                                        Marcus 3 uker og 2 dager.                     Marcus og meg.

 

 
Vi måtte låne han alle tre, Knut også.

 

 

 

 

 

 

 

Og litt lek med Hanna.

 

Natt til 10. juni ble Anne, min beste venninne farmor for første gang. Anne strikket babyteppe mens jeg strikket rilletrille body fra Klompelompe samt en bleiebukse.

 

 

 

 

Bodyen  og bleiekbukse er strikket i alpakkasilke fra Sandnes Garn.

Neste prosjekt jeg skal i gang med er en ny mummikofte. Skal strikke den for min gode venninne og kollega Tonje, til hennes tantebarn.

Blir nok å starte på den i løpet av uka eller rett etter jeg kommer hjem fra ferie. Skal være ferdig til starten av september, så jeg har god tid. Skal også strikke en (minst) Setesdalsgenser til, den er til Kristine. Men starter på den først til høsten. Har også planer å blir ferdig med den lange jakken med hull før midten av september. Tror jeg kan ha bruk for den da :)

Fortell meg gjerne om deres strikkeprosjekter og sommerplaner. God sommer så lenge.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.