Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Strikke – strikk – strikk

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 3. oktober , 2019 kl. 20:07

Hei igjen alle sammen. Vel hjemme etter turen fra Budapest, og strikkepinnene går ivrig. Har strikket en mariusgenser ferdig og i gang med nummer 2. Dette er bursdag/julegaver til min niese og nevø. Fargene har de bestemt selv ( eller kanskje mor?).  

 

   

Mariusgenserne strikkes i merinoull fra Sandnes

Har også startet på Cortinajakke til meg selv i alpakka forte. Er godt i gang med ermene, så her går det unna.

Jeg tenker hele tiden at det er så lenge til jul, men jeg tror kanskje julegavestrikken bør startes snart. Hva som skal strikkes kan jeg nok ikke røpe…Hvordan er det hos dere? Er dere i gang med julegavene ennå? 

 

Til helgen skal vi en tur på hytta på Golsfjellet med svigermor og svigerfar. Blir nok litt strikketid der også. Det gleder vi oss masse til, håper det fortsatt er litt fine farger igjen. Det er meldt snø både her og der i høyden, vi tar ingen risiko og legger om til vinterdekk til fredag. Litt deilig å ha gjort det, så slipper vi å tenke noe mer på det. 

Mandag tar jeg en fridag, så det blir en liten langhelg med en ekstra dag. I tillegg unngår vi trafikken, høstferien er over på søndag så da blir det sikkert en del biler på veien. Kanskje flere av dere som har høstferie?

Ønsker dere alle fortsatt fin uke og strikkelig god helg. 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.