Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Så tenner vi det tredje lys

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 15. desember , 2019 kl. 13:48

Hei og god 3. advent. Er dere ferdig til jul? Det er ikke jeg, har noen julegaver igjen, men har fortsatt god tid da.  Kun 3 dager til på jobb før juleferie, skal jobbe 30.12. Så det blir lang juleferie dette året. Juleaften feirer vi i år hjemme, begge «barna» kommer, Kristine kommer fra Trondheim i morgen, det gleder vi oss til. Ellers er det masse familiekos i jula. 1.juledag kommer Petter og svigers på brunch. 3. juledag er det familieselskap i Ski med alle mine søsken med «barn». 

Det er ikke så masse som skal gjøres til jul her, så dagen i dag er prioriteres strikking og sport på TV. Vi har riktignok vært ute og gått en tur, deilig med litt frisk luft. Jeg strikker nå en genser av mitt siste innkjøp av garn. Drømmegarn. Siden jeg ikke noe mønster blir den til etterhvert. Er i gang med ermene nå. 

   

Planen er ragland eller rundfelling når jeg får satt ermene på bolen. og «rund» hals. Har jeg garn igjen strikker jeg nok en løs hals som jeg kan bruke på kalde dager :)

Ønsker dere en fin adventstid. 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.