Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

2.juledag – roen har senket seg

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 26. desember , 2019 kl. 13:13

Hei og god romjul til dere alle. Julen har så langt vært veldig fin, julaften feiret vi hjemme, for første gang på mange år. Vi var oss 4, Petter , Kristine , Knut og meg. God mat, godt selskap fine gaver , latter og spill rundt bordet etter at julegavene var pakket opp. Fikk masse fine gaver og er veldig fornøyd med alt <3

 

 

 

Noe av desserten. Kristine stod for sjokolademousse. Det var nydelig.

Klare for spill og moro. Litt strikk ble det også tid til.

 

Ble ikke så masse strikket til jul dette året, men litt ble det. Jeg strikket kofte til Kristine, sinnasau. Strikket med finull, det er et fint garn til kofte. I tillegg er det så utrolig masse fine farger å velge mellom. Valget falt denne gangen på grønt. 

 

 

Kristine var veldig fornøyd med gaven og heldigvis passet den :)

Strikket også noen par med spiralsokker. Petter, Kristine og Martin fikk.  Sokkene strikket jeg i Sterk fra Du Store Alpakka. Sterk innholder nylon, så passer derfor perfekt til sokker. 

 

I går inviterte vi Petter og sviger på julebrunch. Vi startet kl 12, og jeg hadde lagd litt av hvert. Etter maten spilet vi TP, det var guttene mot jentene. Selvom vi jentene ledet leeeeeeeenge, var det guttene sin tur til å vinne. Vi får vel si at det er greit, siden jentene ( Kristine og jeg) vant på juleaften. 

   

I dag er det hjemmedag, ingen besøk i dag. Litt deilig det også. Her blir det sjakk, fotball og strikking. Boxingday byr på mange fotballkamper – det er en tradisjon. I morgen er det familieselskap med min side hos søster i Ski. Det blir koselig å se alle . Fortsatt god jul til dere alle.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.