Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Babytøy ferdig – hva nå?

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 27. mars , 2020 kl. 11:13

Da var det fredag igjen – og en ny arbeidsuke er snart over. Det våres her på Greverud og hvitveisen har begynt å vise seg. Ikke lenge igjen til påske nå. Vi hadde ingen store planer denne påsken, men Kristine skulle komme hjem. Det er dessverre litt usikkert nå, planen var at hun skulle komme til fredag igjen, om en uke. Så får vi bare se. Har vært veldig forkjølet – men det er heldigvis snart over. Og har jeg hatt korona? Ikke godt å si, har  hatt en del av symptomene, men de er ikke helt uvanlig ved vanlig forkjølelse heller. For tiden er jeg 50 % permittert, og jobber fra 12-16 hver dag, det gir jo flere timer til strikk og annen kos. Bare forkjølelsen blir helt borte blir det fysisk aktivitet på timeplanen igjen også. Skal bli godt å komme igang. 

Apropos tid til strikk, jeg er nå ferdig med babytøyet jeg har strikket på den siste tiden. Oppskrift er fra Dale garn og finnes gratis på nett, Theo og Thea hentesett. 

Settet er strikket i Dale babyull i str 3-6 mnd, så får vi håpe det holder en liten stund.

 

Nå strikkes det på genser i Fat faerytale til meg selv, har foreløpig ikke noe bra bilde, men det kommer etterhvert. Jeg har satt ermen «på» bolen, og skal starte med ragland. Strikkes på pinne 6 så det går ganske fort. 

Siden jeg har vært forkjølet en god stund, har jeg ikke kunnet gå i butikken. Men det er ingen hindring. Jeg har likevel fått kjøpt litt garn. Siste tilskudd kom i dag tidlig. Noe hentet på posten noe levert på døra.  Bare se her :)

Gråmelert, blå, hvit og koksgrå babymerino fra Mimilano. Pinnenr 3 strikkefasthet 27 m på 10 cm. Har ikke strikket med dette garnet før, men det kjennes veldig deilig ut.

 

Lys grå, blå, grønn og hvit Air fra Du Store Alpakka. 25 gr og 235 meter, så vil tro jeg kan bruke det sammen med Holst garn, babymerino o.l. Gleder meg til å strikke med dette, hva nå enn som skal strikkes. Ønsker dere en superduper fin fredag, med eller uten nytt garn. 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.