Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Morgenbad og utestrikk – siste rest av sommer?

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet mandag 14. september , 2020 kl. 21:50

Ny uke, nye muligheter. Utrolig hvor fort tiden går. I helgen har vi vært på hytta, deilig å være der. Været var ganske ok så det ble både litt soling og utestrikk. Søndag morgen ble det til og med morgenbad. 9 grader i lufta og 16 grader i vannet. En frisk start på dagen. På vei opp fra vannet holdt jeg på å tråkke på en brennmanet, heldigvis så jeg den i tide. Det hadde ikke vært spesielt deilig. Som vanlig måtte jeg jo under vann med hode,og en håndstående ble gjennomført. Det iset litt i hodet. 

Morgenstund☀️

Som alltid var vi en tur i Holmestrand, masse båter i gjestehavne – tror faktisk det var flere som lå der nå, enn tidligere i sommer. En liten tur innom motepinnen ble det også. Og hvem kan motstå 50% på alpakkagarn fra Sandnes garn? Hvertfall ikke jeg. Så disse nøstene ble med meg hjem. 

Det går fremover med genseren jeg strikke i Yak garn. Ermene er satt på bolen og jeg er i gang med mønsteret.

I dag har det vært ganske bra vær her – og etter jeg kom fra jobb ble det skikkelig med sol også. Nå er det 16 grader og klokka er 21.30 – ikke verst til å være midt i oktober. 

Været ser stabilt og bra ut en stund fremover – så får vi se om det blir mer morgenbad…. Blir i hvertfall en tur på hytta til helgen igjen, så muligheten er tilstede. Ønsker dere en riktig god uke – med eller uten morgenbad!

Kommentarer

  1. Bente Solskinn sier:

    Hallo
    Så hærlig med godvær og morgenbad. Ikke det at æ hadde hoppa i havet med «bare» 16 grader.
    Her e no ihvertfall høsten på god vei, selv om vi hadde 16 pluss og nydelig vær på søndag.
    Har fått mæ litt Yak garn, må kanskje få litt tips til oppskrift.
    Kjennes helt nyyyydelig ut det garnet.
    Her har det vært lite hyttetur de siste uken. Og til helga blir det sannsynligvis ikke tur da heller, men kanskje helga etter det….
    Dåkker får kose dåkker på hytta i forhåpentligvis godvær.
    Klem fra nord

    • strikkehege sier:

      Hei Bente, fant din kommentar akkurat nå. Vet ikke hvorfor den ikke har kommet frem før nå. Du vi koser oss så på hytta, har vært der i helgen også. Og morgenbad ble det jammen denne helgen også, men deg kan du lese om i innlegget jeg postet i går😀. Så deilig med yak garn. Bare spør om tips, hvis du trenger, så skal jeg svare såfodt jeg kan. Ikke så masse igjen på genser jeg strikke på i det garnet nå. Såååå mykt og florlett. Klem fra sør

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.