Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Gledelig jul!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 26. desember , 2020 kl. 13:18

Hei, og gledelig jul. Det har blitt andre juledag og altfor lenge siden forrige innlegg. Her har det gått slag i slag, siste innspurt på jobb før vi skal starte et nytt år, juleforberedelser i heimen og ikke minst feiring av jul. Vel, julen er jo ikke ferdig enda, heldigvis. Håper alle dere har hatt en fin desember med juleforberedelser og en fin jul så langt. 

20.desember var vi så heldige å få Kristine hjem. Har ikke sett henne siden august, så det var godt å få henne i hus. Kristine er snart ferdig med sin master i industriell kjemi og bioteknologi ( til sommeren) og har allerede fått seg jobb. Hun skal starte i Capgemini i Oslo i august, det blir fint å få henne og Martin litt nærmere, etter 5 år i Trondheim.

Julen 2020 er jo litt annerledes enn det vi er vant til. De store familieselskapene har jo utgått – grunnet covid19- men vi var så heldige å feire julaften med svigermor og svigerfar. Petter kom selvfølgelig også. Det ble en veldig koselig kveld med god mat, god drikke og ikke minst godt selskap. 

 

Håper dere fikk masse fint til jul, det gjorde jeg. Dagkrem, nattkrem, øyekrem og serum, akkurat slik jeg ønsket meg, av Kristine.
Av Petter fikk jeg gavekort på Sjarm og sjel, favorittbutikken på Kolbotn.

Nydelige smykker fra Edblad og gavekort i samme butikk, fikk jeg av Knut. Gjett om jeg gleder med til å shoppe da :).

Av svigermor og svigerfar fikk jeg den nyeste Mariusboka, heldige meg.

Av Kristine og Martin, Petter, svigermor og svigerfar og Rune og Marianne, fikk vi vin.  Så nå skal vi kose oss. Vi har jo gitt noen gaver også, og endelig kan jeg vise dere hva dere hva jeg har strikket på i det siste.

Petter, Kristine, svigerfar og vår nevø Thomas fikk mariusgenser. Dennis, Linus, Leonora, Magnus, Jonas og Snorre ( nevøer og niese) fikk spiralsokker og penger. Sokkene er strikke i Sterk.
 

Genser til Kristine, strikket i Smart fra Sandnes Garn

Petter sin genser, strikket i Smart fra Sandnes garn

 

Thomas sin er strikket i merinoull fra Vikinggarn

 

 Svigerfar fikk genser i Woolevo merinoull!

 

 

 

Alle ble veldig glade.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.