Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Godt nytt år!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 1. januar , 2021 kl. 13:37

Hei og godt nytt år til dere alle. 2020 har vært et annerledes år, vi får håpe at 2021 blir litt mer normalt og at vi snart kan både være sosiale, reise dit man ønsker og ikke minst klemme igjen. Mange har dette året mistet jobb og inntekt grunnet korona og jeg håper virkelig at de det gjelder har fått eller snart får seg jobb igjen. Det viktig å ta vare på hverandre og seg selv i disse tider. Tenker på alle som er berørt av jordskredet på Gjerdrum, letemannskapet jobber for fullt. Håper inderlig at det gir resultater, jeg kan ikke forestille meg det de berørte går gjennom. 

Her på Greverud har julefeiring og inngangen til et nytt gått rolig for seg. Dagene mellom jul og nyttår har jeg hatt fri, det har vært veldig deilig. Kristine og jeg har kost oss med strikketøy og tv-titting, mens Knut har jobbet.  I går koste vi oss med god mat og god drikke. Så på rakettene fra stuevinduet før vi etter hvert la oss. 

Jeg strikker nå på en liten Mariusgenser og Novagenser til voksen. Begge er bestillingsstrikk. Jeg har også blitt ferdig med en liten Marius som er til samme mottaker som den jeg har på pinnene nå. 

Ønsker dere alle en fin 1.nyttårsdag. Og god helg!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.