Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Sommer, sol og strikk

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 25. juni , 2021 kl. 18:14

Nå er det lenge siden det har vært noe fra meg her på bloggen. Vi er snart ferdig med juni og sommeren er godt i gang her på Østlandet. Jeg har ikke har skrevet noe siden 11 mai, med mye jobbing, blir det ikke alltid tid til det. Men nå er jeg «tilbake». Mye jobbing ja, men det blir likevel tid til litt strikk og garnshopping :)

Jeg har ganske nylig blitt ferdig med Sunday Sweater i Mohair edition. Den er strikket i minkgarn og mohair garn. Har enda ikke brukt den, det må nok bli litt kjøligere vær før det skjer. 

 

 

 

Kjolen som jeg så vidt hadde startet på da jeg skrev innlegg sist, holde jeg fortsatt på med. Har vel strikket ca 50 cm  – så er det bare å finne ut hvor lang kjole jeg vil ha.

Jeg har også startet med en ny Mariusgenser. Tro det eller ei :P

                       

Genseren strikker jeg i Woolevo, og det skal være en gave. Blir spennende å se reaksjonen til mottakeren. Da jeg handlet garnet til Mariusgenseren kjøpte jeg også Baby alpaca Silk og Kid Silk mohair fra Drops. Dette skalbli til en ny Sunday sweater, ikke til meg denne gangen, men til min venninne Anne. 

I dag setter vi kursen ned til Holmestrand og hytta, i finværet i morgen skal vi feire min fødselsdag. Finvær har vi blitt lovet, og det passer bra. Blir vel fort et bad eller tre også, vil jeg tro. Vi tok morgenbad forrige helg, da var det 20 grader i vannet. Ingenting er vel som å bade i norsk sjøvann?  Det er min favoritt, da kan man (hvertfall jeg) fint dykke uten at det svir i øynene. 

Ønsker dere alle en nydelig helg, med eller uten saltvann i øynene

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.