Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ferien er over – og vel så det

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 31. august , 2021 kl. 21:33

    Hei alle sammen.

Nå er det veldig lenge siden forrige innlegg, mye jobbing er årsaken til det. Har som mål å legge ut innlegg oftere enn det jeg har gjort den siste tiden, håper jeg når målet. Jeg har nå jobbet 1 uke, etter 3 ukers ferie. Ferie er ikke oppskrytt . I år som  i fjor har det vært norgesferie. Vi er jo så heldige som har hytta i Holmestrand så tre uker der har vært helt nydelig. Med masse finvær i Juli var jeg rett at sol og varme skulle bli «brukt opp» før ferien vår, men vi har hatt masse fint vær. Morgenbad så og si hver dag og masse sol og kos. Sykkelturer hit og dit, vaksinering og hjulpet til med flytting. Sist men ikke minst – vi har også vært i bryllup. Vi var invitert i 50 års lag så overraskelsen var stor da han som ønsket velkommen tok på seg prestekragen. Jeg hadde lenge planlagt gave til min svigerinne – og da invitasjonen kom bestemte jeg meg for at bror også måtte få noe. Som dere kan se ble det Mariusgensere på de begge ❤ . Se så fine de er ❤ ❤ ❤  

 

Min svigerinne sin genser var ferdig i februar – det var da hun var jubilant – men grunnet covid19 ble det ikke noe stor fest da. Genser til bror var i utg.pkt ferdig i våres, men da jeg en uke før festen var og jeg skulle dampe genserne oppdaget jeg en STOOOR feil!. Hjelp, jeg hadde satt ermene på bolen på feil sted. Det vil si at jeg hadde mange flere masker bak enn foran og det var nesten «katastrofe». Heldigvis hadde jeg noen dager på meg å rette det opp, og JA jeg rakk det!

Dette er ikke de eneste Mariusgenserne jeg har strikket i sommer. Jeg strikket også en genser til Anita, hun ble 60 år og jeg vet at hun lenge har ønsket seg en hjemmestrikket Mariusgenser.  Hun ble virkelig overrasket – det er så morsomt å gi bort strikkede plagg når mottakerne blir så glade. 

 

Sommeren lakker og lir, men vi har fortsatt fine dager her hos oss. I går var på Bestemorstranda etter jobb – fortsatt nydelig vann ca 20 grader. Stranda er omtrent 15 minutter unna oss med bil og ligger på grensa mellom Oslo og Oppegård. ( Nordre Follo) Hadde med oss litt mat og nøt noen få ettermiddags – kveldstimer med vakker utsikt over fjorden. Det samme gjorde vi i dag. 

Det er nydelig langs Bunnefjorden .

 Blir aldri lei av se utover/innover fjorden. Hvis jeg bare kan holde solen litt fast, kanskje sommeren varer litt lenger?

 

 

Jeg er i gang med nye prosjekter – ikke mindre enn 3 holder jeg på med nå. Kjole som jeg begynte på for lenge siden, Sundaysweater til min venninne Anne og en vest. Kjøpte nydelig garn i sommerferien på Ullas garn i Drammen – og for en butikk!!! Jeg skulle egentlig kun ha en strikkepinne – men noen ganger kan man bare ikke la vær å handle noe nytt. Bare se her. 

 

Ønsker dere en fin uke, med eller uten sol og strikketøy!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.