Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Litt om meg selv

Er 46 år og bor i Oppegård. Jobbet i bank før jeg fikk barn og tok økonomiutdannelse gjennom banken. Giftet meg med Knut i 1992. Etter vi fikk barn , gutt i 1994 og jente i 1996, har jeg utdannet meg innenfor trening. Jobber fortsatt med trening. Pilates, styrke, spinning, step og aerobic. Har jobbet som instruktør siden 1999.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.