Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

YES!!! Fredag :)

Kategori: Strikk og lignende | 18 kommentarer » - Skrevet fredag 6. juni , 2014 kl. 08:21

Hei og hopp! Da var fredagen her, og programmet er ganske fullt :)

Først møte, så jobb deretter trening. Etter middag drar vi på hytta i Holmestrand. DET blir bare så digg.

Selvfølgelig blir det strikking. Regner med å blir ferdig med «acnegenseren» i dag eller i morgen. Så da er det å tenke neste prosjekt.

Har jo startet på en jakke, men lurer på om det skal få ligge litt. Har en del rosa garn liggende i bomull og alpaca brushed silk. Tror det skal bli genser i halvpatent og kanskje fletter på ermene.

Tenke, tenke, tenke ….

Kommer nytt innlegg fra hytta. Litt bilder også regner jeg med. Goooood fredag til dere alle :)))

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  God fredag, håper du får en fin dag ❤️

 2. Anka sier:

  Juhuuu…ønsker deg en super duper strikkepinsehelg <3 sier det nok en gang, du er superduperflink :) klem

 3. Hannek sier:

  Good helg på hytta – der høres deilig ut!
  Blir spennende å følge med på genserprosjektet ditt, tror det kan bli veldig bra.

 4. strikkehege sier:

  Tusen takk Hanne. Genserprosjektet ja, spent jeg også :D

 5. Jorunn sier:

  Hei Hege. Kom over siden din her forrige dagen. Fin side!

  • strikkehege sier:

   tusen takk Jorunn

   • Jorunn sier:

    ser du har strikket mange acne gensere. Jeg har begynt på min 2 acne genser, men sliter med å få dem slik de skal være…. Første genser ble alt for liten når jeg syntes jeg strikket normalt, strikket med Dale Påfugl, oppskrift fra KK. Nå har jeg begynt på Kamille modellen i str L med faerytale garn, men har gått opp til pinne 6 og 7 for å nærme meg strikkefastheten. Strikker nå bevisst veldig løst, men denne syntes jeg blir veldig løs/»slafsete». Må nok ta den opp igjen og heller prøve meg på pinnetykkelsen som står i oppskriften… Hva er din erfaring, har du tips til meg?

    • strikkehege sier:

     Hei Jorunn. Har strikket 2 i Faerytale etter oppskrift fra Kamille. Brukte pinnenr 6 og 7 fordi jeg strikker stramt. Fulgte oppskriften 100 % og størrelsene har blitt bra. Må alltid bruke større pinner enn det som det står i oppskrift. Får som regel greit, er ikke ås flink til å strikke prøvelapper ;)

     Håper du får det til, kjedelig å rekke opp, særlig med sånn pusegarn. Håper å høre fra deg igjen og hvordan det har gått . Lykke til :)

     • Jorunn sier:

      Takk for svar. Da rekker jeg opp, har ikke kommet såå langt og prøver igjen, med nr 6 og 7 og strikke som jeg pleier, dvs. strammere. Ikke så flink til å strikke prøvelapper jeg heller, men gjorde det faktisk nå, selv om jeg ikke ble stort klokere av det. Genseren er til en kollega, så vil jo at den skal bli finest mulig. ;) Rapportt kommer senere ;)

     • Jorunn sier:

      Hei igjen. Lovet en tilbakemelding på genseren jeg strikker

     • Jorunn sier:

      Hm… Det skjer noe rart… Fikk ikke med hele teksten nå heller. Prøver igjen:
      Hei igjen. Lovet en tilbakemelding på genseren jeg strikker. Nå er jeg straks ferdig med bolen, har ikke hatt så mye tid til å strikke den siste tiden. Det hjalp å strikke «normalt» med et nr tykkere pinner, er nærmere strikkefastheten nå. Ser du har strikke begge ermene samtidig med magic loop. Vurderer å prøve det, men er «redd» jeg ikke kan se så mye på tv samtidig da… ;)Den rosa genseren du strikker nå, ser ut til å bli veldig fin. Gleder meg til du legger ut oppskriften. Takk for inspirasjon. Ha en fin kveld :)

 6. Jorunn sier:

  Hei Hege.
  Kom over siden din her forrige dagen. Fin side!

 7. strikkehege sier:

  Høres bra ut

 8. strikkehege sier:

  Hei igjen Jorunn :)
  Kan virkelig anbefale deg å strikke begge ermene på en gang med «magic loop», men vil anbefale deg å starte uten TV – titting. I starten krever det litt konsentrasjon. Men du kommer fort inn i det. Har sett MASSE på TV med magic loop strikking :) Håper jeg får se bilde av genseren din når du er ferdig. Så koselig at du liker min rosa genser. Er snart ferdig med den nå, hekler kanter med tynn sølvtråd som en liten effekt. Tror det blir fint. Bilder og oppskrift kommer selvsagt så fort jeg er ferdig. Håper det blir i kveld, senest i morgen. Og tusen takk for hyggelige ord. Ha en fiiin strikkekveld :)

 9. Jorunn sier:

  Hei igjen. Da er genseren ferdig. Ble fornøyd, men jeg syntes halsen ble veldig vid. Strikket du den som i oppskriften? Hvor vil du ha bilde? ;)

 10. strikkehege sier:

  Hei Jorunn, tar gjerne bilde på mail. hegerg@me.com. :) Halsen er vid, men ikke for vid syns jeg. Så lenge den ikke faller ned på en av skuldrene syns jeg det er greit :) Ha en strålende dag

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.