Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Mariusdilla? Ja, tror det!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 30. januar , 2021 kl. 12:06

Ny Mariusgenser av pinnene! Strikket i mitt nye favorittgarn Woolevo softmerino. Fatge  rustbrun kode 135 og naturhvit.  Dette er et merinogarn og nydelig å strikke med. Genseren er til Knut og den er på allerede :) 

 

Og hva skal strikkes nå? Kanskje prøve å bli ferdig med rundanskofta? Den har jo vært på «vent» en stund. Tror jeg har «mekka» litt på oppskriften, slik at ermene blir litt videre, håper jeg husker hva jeg egentlig har tenkt :P. Ellers har jeg planer om flere andre prosjekter i nær fremtid. Fant en strikkekjole på lokal-oslo.no bare se her :). Venter på oppskrift, syns den bare er så lekker. Perfekt til jobb,med tykk strømpebukse og lave sko, og med tynn strømpebukse og fine sko til fest! 

Bilde lånt av Lokal – oslo etter tillatelse

Ellers har jeg lyst til å strikke en Mariusgenser til meg selv også, og garn det har jeg.

Har dere noe spennende på pinnene? 

Vi bor jo på Greverud, som er i Nordre Follo, det betyr null sosial kontakt med andre og hjemmekontor. Heldigvis er det lov å gå tur, vi har gått hver dag etter jobb, og her vi bor er det mange fine steder å gå. Været vi har for tiden har vært perfekt å gå tur i. Mellom 5 og 10 minus grader og helt vindstille. Forrige ettermiddagen fikk vi både med oss solnedgang og fullmåne omtrent samtidig. Vakkert!

 

 

Det er spesielle tider. Håper ting snart blir litt mer normalt og at vi kan både dra på jobb og treffe andre. Petter, vår eldste blir 27 år på onsdag. Han bor i Oslo og jobber som barnehagelærer. Vi håper vi kan treffe han og feire dagen. 

Ønsker dere en  fin helg, ta vare på dere selv og hverandre!

Annonser


css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.