Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

For et vintervær!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 4. februar , 2021 kl. 20:26

Vinteren er her fortsatt, og hjemmekontor fortsatt for meg. Prøver å gå en tur etter jobb hver dag, slik at jeg får ristet løs på alle vondter som fort kan oppstå etter en dag ved kjøkkenbordet. Med dette rett utenfor døra er jeg veldig heldig. Idag gikk turen litt i skog og litt på tur og gangvei. Det første bilde tok jeg ca 16.30 – dagene er merkbart lenger nå enn en for bare noen uker siden.  Fikk med meg solen på vei ned. Kan aldri se seg mett på dette!

 

Disse bildene er tatt på Myrvolltoppen! Som i navnet ligger dette litt høyt så her ser man inn til Oslo og ned på Gjersjøen. Etter at jeg kom inn har jeg prøvd på noe nytt. Utetemperaturen passer perfekt til dette. Jeg har prøvd å lage islykter. Ballonger fylt med kaldt vann, blåste så litt luft inn (da tror jeg de blir flate slik at det står fint)

.

Nå står de ute, der skal de få stå ute til i morgen ettermiddag. Så får vi se :)

Nå er det fyr på peisen, og strikking neste. Strikker videre på denne :) kanskje den blir ferdig til slutt?

Ønsker dere en fortsatt fin torsdag og holder dere oppdatert om hvordan det går med islyktene.

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.