Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God morsdag til alle mødre der ute!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 14. februar , 2021 kl. 14:47

 

Hei på dere, først vil jeg takke alle dere som tar turen innom bloggen min❤️ – takket være dere er jeg fortsatt på første plass! Hurra 🤩

I dag er det morsdag og valentinesday 💕. Hos oss er det vanlig med morsdagsfeiring – det har vi feiret siden jeg var liten. Husker godt mine to eldre søsken og jeg lagde frokost til mamma og pappa og «overrasket» de med frokost på senga. Hvor mye overraskelse det egentlig var er jeg heller usikker på😂. Med tre små kokker på kjøkkenet og soverommet til mamma og pappa ganske nært var det nok ikke til å unngå å høre oss. Men gode skuespillere som deg var, latet de som de sov hver gang. Hos oss har vi ikke praktisert frokost på senga – men god middag – blomster/gaver har det alltid vært.✨ Nå har jo begge «barna» flyttet hjemmefra, men da har de sørget for morgenlevering med blomster, og heldige meg våknet til en sms – Noen har sendt deg en gave med morgenlevering. På trappa var det en bukett med roser samt frokost. Rundstykker, appelsinjuice, eplejuice, hveteboller, kaker og rørt bringebærsyltetøy, med en koselig melding.

Fikk også en gave av Knut i morges 🌹💕. Et nydelig armbånd med en Gellnerperle, som også kan brukes som hårstrikk.

Bare så lekkert✨🥰Når det kommer til Valentines feirer vi ikke det. Det var ikke «funnet» opp i Norge da Knut og jeg ble kjærester, ha ha, det er jo en «mannsalder» siden. Men vi feirer bursdag, bryllupsdag, fars – og morsdag – tenker det holder lenge jeg❤️.

I dag våknet vi opp til atter en dag med kaldt og vakkert vintervær, 13 kuldegrader. Vi bestemte oss for å ta en tur ut, og i dag gikk turen til Breivoll. Der gikk vi en fin tur på fjorden, som er islagt. Vi var ikke helt alene, men her er det god plass så noe trengsel var det ikke akkurat. 

Ellers har vi siden sist kjøpt ny bil , eller den er brukt da, men ny for meg✨. Med tanke på hvor og når vi begge jobber nå, ble det for vanskelig med kun en bil. Valget falt på en Nissan Leaf, Tekna. Første gang registrert 29.12.2016 så drøye 4 år. Den skal ta meg tur/retur jobb som er ca 2,5 mil en vei, og kanskje den blir brukt til og fra hytta også. Den blir jo bare brukt i sommerhalvåret. Bilen har kun gått 20.900 km.

Var å så på bilen på mandag, prøvekjørte og fikk den med oss hjem, ganske herlig💖!

Når det gjelder strikking holder jeg fortsatt på med runddans kofta, ermene er ferdig strikket og satt på bolen. Siden jeg har strikket ermen litt større enn det oppskriften tilsier måtte jeg bruke hue når alt var på en pinne. Etter å ha strikka feil ( og strikket tilbake) 4 ganger er det endelig rett. Blir spennende å se hvordan den blir. Strikker med litt forskjellig garn, men mest Holst supersoft. Så den skal skylles opp etter at den er ferdig. I det garnet er det ganske mye spillolje som må vekk!

 

God morsdag og happy Valentine til dere alle!

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.