Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Mars – nå er det vår….eller?

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 11. mars , 2021 kl. 17:38

Hei og god torsdag. Her har det snødd i hele dag – det startet i går kveld og vel, jeg visste jo om det. Men, det er likevel ikke såååå morsomt å våkne til så masse snø som jeg gjorde i dag. Var veldig usikker på kjøreforholdene på veien og på radioen sa de: bli hjemme!  Men heldigvis har jeg andre på jobb som kjører samme vei som meg og starter tidligere – så da var det bare å ringe å få veirapport.  Det ble IKKE hjemmekontor – heldigvis. 

Vi snakker 20-30 cm nysnø FØR kl 7.30 !!!!

Mars , april og mai er altså vår måneder, men det er ingeting her som minner om vår. Her har Knut måkt i dag – 2 ganger! I går var det helt bart – så masse snø har vi ikke hatt enda denne vinteren.

Heldigvis er det meldt om mildvær – så det blir forhåpentligvis snart borte igjen. Jeg vil ha VÅR! 🌹🌷

Nå over til noe som er mye viktigere enn snø, nemlig strikk. Hadde håpet jeg kunne vise frem runddanskofta nå – helt ferdig. Men jeg har ikke kommet NOE lenger – så nå er det skjerpings. Det sitter så langt inne noen ganger å starte med montering…Så derfor startet jeg på noe nytt. Jeg kan tenke med dere blir skikkelig overrasket når jeg forteller at det er en Mariusgenser🙈🙊. Jeg vet ikke om dere husker at jeg strikket en Marius til Knut?

 

 

 Jeg syns bare den fargen er så fin, den er strikket i Woolevo soft merino. Da jeg handlet inn garnet til denne kjøpte jeg en del nøster. Så da strikker jeg en til.  Planen er at den er til meg, så får vi se. Det er ikke alltid at det går etter planen.

 

 

 

Startet med den på mandag kveld – så er ferdig meg vrangborden og i gang med å strikke glattstrikk – egentlig litt kjedelig – før mønsteret starter, MEN det perfekte TV strikketøyet. Kos dere i sofaen, det skal jeg i kveld. Happy knitting🧶

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.