Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God påske 🐣

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 28. mars , 2021 kl. 16:51

Hei alle sammen, i dag er det palmesøndag og påsken er i gang for mange. Jeg derimot skal jobbe mandag – onsdag, så må vente litt før jeg kan ta litt fri. Ikke at det gjør meg så mye, jeg er så glad i jobben min og de fine kollegaene jeg har. Det eneste minuset nå er at det er hjemmekontor – det skal vi etter planen ha til og med 11.04.21. Så får vi se hva som skjer, akkurat slik det ser ut nå virker det ikke som smittetall eller sykehusinnleggelser er på vei nedover, men vi må jo håpe at de strenge nasjonale tiltakene vil gjøre noe med dette.  Har dere påskeplaner? Vi skal være hjemme, håper på litt godvær slik at det kan bli utestrikk i solen ☀.

Jeg er ENDELIG ferdig med Runddanskofta, det var på tide. Veldig fornøyd med resultatet. Var litt usikker på valg av knapper, men landet på disse. Kanskje ikke så overraskende at det ble litt «bling» ?  Kofta er strikket i supersoft fra Holst.Dk samt noe ullgarn fra Cria. 

Her ser dere det ferdige resultatet. Belegget valgt jeg å strikke oransje. Syns det ble så friskt og fint. 

Her «hviles» det ikke, jeg er nå igang med et nytt prosjekt – denne gangen er det Marius til med selv – det er hvertfall planen – men det er jo ikke alltid det går etter planen. Ermen strikkes med teknikken «magic loop» og begge på en gang – bare ta kontakt hvis dere lurer på hvordan dette funker. Nå er ermene på bolen og jeg er såvidt i gang med mønsteret. Strikkes i Woolevo – bare digger det garnet.

 

Dere som følger meg på Instgram så kanskje den lille videosnutten jeg la ut for et par dager siden?

Måtte jo passe på så ikke garnlageret ikke blir mindre –  eller…tror ikke det er noe problem

 

 

 

 

 

 

 

 

Og jeg har helt klare planer med dette garnet. Mariusgenser ( gave)  og kjole til meg 💕

Det rosa garnet er til kjolen,  det skal jeg blande med et annet garn…. bare vent og se.

Ønsker dere alle en fin påske – med eller uten (masse) garn. Kose dere maks. 🐣 🐣 🐣

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.