Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Påsken 2021

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 5. april , 2021 kl. 16:30

Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin påske. Vi har hatt en koselig påske, tross korona og alle restriksjoner. Kristine kom hjem fra studier i Trondheim mandag 29 mars og påskeferien startet 100 %  skjærtorsdag. Vi hadde egentlig planlagt påskemiddag med Petter og svigers påskeaften – men siden det ikke er tillatt med flere enn 2 personer ble det kun svigers som kom. Heldigvis kunne Petter kommer fredag og søndag. Det var koselig å være alle 4 igjen, sist gang var til jul. Denne påsken har vi kun vært Greverud – været har vært ganske bra, men kunne gjerne vært litt varmere og litt mindre vind. Noen timer ute i solen har det likevel blitt. 

 I dag har vi vært på på sykkeltur,  vi syklet rundt Gjersjøen , som er er en tur på nesten 2 mil. Det var ganske kaldt, med bra styrke i både vind og ikke minst vindkast og temperatur rett over null så var det vel ikke annet å forvente. Men deilig å få litt frisk luft. 

Det har blitt litt tid til strikking også. Jeg er ferdig med min Mariusgenser og har allerede en ny på pinnene. Begge i Woolevo Supersoft merino. 

Ønsker dere alle en fin 2. påskedag, selvom det ikke er så mye igjen.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.