Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Med «garnbutikk» på loftet

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 2. mai , 2021 kl. 21:57

 

 

 

 

Hei alle sammen – håper dere alle har hatt en fin helg. Det har vært mest soling og strikk – men vi har også montert grill. Godt man ikke må gjøre det hver sesong. Vi har hatt en Weber grill siden 2008 (tror jeg), den har virkelig blitt flittig brukt, sommer som vinter. Så kanskje ikke så rart at den nå denne våren viste seg å være litt sliten? Vi bestemte oss for at Weber skulle vi fortsatt ha, men med koronastengte butikk ble det handling på nettet – med utlevering på P-Plass foran butikken. Heldigvis gikk monteringen fint – og vi har testet vi den flere ganger.

Ble for litt siden ferdig med en gavestrikk – kan vel ikke si så mye mer enn det?  Mottaker vet ingenting og det får vi prøve å holde på,  frem til den skal overleveres. Garnet bestilte jeg på Garnius- og til min fortvilelse fant jeg ut  sent en lørdagskveld at jeg har for lite garn. Ja ja, tenkte jeg, jeg får bare bestille noen nøster til og bruke det slik at evt innfargingsforskjeller syns.

Det er noe med å bestille på nett, kanskje er det bare meg, men jeg liker å bestille slik at jeg slipper porto. Og da blir det jo fort ganske mye mer enn et par nøster.  MEN så tenkte jeg, jeg har vel ganske mye garn på loftet, kanskje sjekke der først? Og ja, når man nesten har en liten garnbutikk der oppe så er det utrolig hva man finner. Jeg hadde faktisk  maaaange nøster til av akkurat det jeg trenger, var nok planlagt en genser eller jakke eller noe. Samme innfarging var det også. Snakk om flaks – da sparte jeg de penga.

Har de siste dagene strikket noen kluter – da jeg ikke klarte å bestemme meg for hva som skal strikkes nå. Etter en liten titt på instagram så har jeg bestemt med, det blir Sundaysweater mohair edition. Den er bare så lekker, gleder meg. Og md en «garnbutikk» på loftet var jo veien til «butikken» kort. Jeg har funnet garn, og det blir spennende. Denne kombinasjonen har jeg ikke prøvd før. Det er minkgarn og et silk mohairgarn. 

 

 

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.