Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Kom mai du skjønne….

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 11. mai , 2021 kl. 18:01

Hei og god tirsdag.

Håper det går bra med dere, tross fortsatt mange restriksjoner grunnet korona. Vi får håpe at vi snart blir vaksinerte og snart kan leve et litt mer vanlig liv igjen. I helgen som var hadde vi første tur på hytta i år. Vi har hørt at det har vært museår 2020/21 så vi var veldig spente på hvordan det ville se ut der, vi hadde verken lagt ut gift eller feller.

Heldigvis bar ikke hytta preg av hverken mangel på det eller at det skulle være så mange mus. Hytta var like fin som da vi forlot den i høst.

Det er jo ikke akkurat den store varmen enda, så da vi kom var det ca 10 grader både ute og inne. Med fyr på peisen og i ovnen og panelovner på, ble det fort varmere. Lørdagen våknet vi til et fantastisk vær, ikke så varmt (bare ca 2 grader). Heldigvis var det helt vindstille så da var det bare å ta med seg strikketøyet ut. Det var bare så deilig og vakkert. Kunne ikke la være å ta bilde av morelltreet som har begynt å spire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 På fredagen før vi dro mottok jeg en pakke på døra. Og …. hva kan det ha vært?  Ha ha, garn….😍

Bestilt fra Strikkemekka denne gangen. Av det gule, cerise, hvit og lyseblå skal det strikkes en jakke eller genser. Det lyserosa skal bli til en kjole, kanskje ikke så lett å se på bilde enda? 😍

Kjolen ja- den har jeg vist bilde av før, men en god ting kan ikke vises for ofte eller mye. Kjolen strikker jeg med en tråd Gann merino og en tråd baby alpaca silke fra drops. 

Jeg har vært så heldig at jeg har fått oppskrift på denne tilsendt, rett fra designeren Camilla Dingsøyr. Hun har en nettside : https://lokal-oslo.no/ .  Anbefaler alle å ta turen innom og ta en titt. 

Tusen takk, Camilla 🧶.

I morgen går turen til hytta igjen, da er det langhelg. DET skal bli deilig. God helg alle sammen (snart!)

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.