Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God søndag – nye prosjekter på gang?

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 12. september , 2021 kl. 12:15

Hei alle sammen og god søndag. Denne søndagen har jeg INGEN planer, det er ganske deilig. Vi er godt i gang med september, men her hos oss har vi fortsatt ganske gode temperaturer, på onsdag og torsdag var det over 25 grader. Forrige uke var vi ute  og spiste på indisk restaurant med «barna» og «svigersønn». Det var så koselig, vi hadde litt å feire. Datter og kjæreste har kjøpt seg leilighet, er ferdig med hver sin Mastergrad og har fått seg jobb. Vi er imponert. Vi var på Punjabi Masala på Rosenhoff i Oslo, nydelig mat.

 

Jeg har siden sist blitt ferdig med min vest. Den er strikket i dobbelt mohair garn og en tråd med glitter effektgarn på pinne 15. Skal si det gikk fort. Her kan dere se resultatet. Man skulle kanskje tro at den ble supervarm – men jeg har allerede brukt den.  Den er lett og luftig. Denne blir nok mye brukt utover høsten og vinteren. 

                                                       

Sist helg var vi på hytta, og da vi var og morgenbadet tok jeg dette bilde. Vet ikke hvor bra det blir her på bloggen – men jeg bestilte det på lerret 100 x 30  cm og nå er det her hjemme. Det ble så fint, så nå har bestilt et nytt bilde. 

Jeg strikker fortsatt på kjolen med volanger rundt halsen, nå er jeg i gang med ermene. Så det går  sakte men sikkert fremover. I tillegg strikker jeg på en Sunday sweater til Anne, min beste venninne. På  fredag var jeg på besøk hos henne, det er alltid så koselig. Hun bor ikke så langt unna meg, men det er ikke gangavstand, så de gangen jeg er på besøk hos henne overnatter jeg. Da kan vi kose oss med lit vin ++. Sunday sweater strikkes ovenfra og ned, så kjekt, da kan den prøves underveis. Se her :)

Tror det blir veldig bra, Genseren strikkes i Alpaca Silk og Kid-silk mohair. Ser ut som Anne er fornøyd også. 

Ønsker dere alle en fin søndag. 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.