Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Hyttestenging – garnshopping, hundepass og strikk

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 31. oktober , 2021 kl. 10:34

Hei alle sammen – beklageligvis er det en stund siden forrige innlegg. Med mye jobbing og mange timer foran skjermen i den forbindelse blir det fort slik.  Men nå kommer det hvert fall et innlegg. Siden sist har det skjedd en del.  8-10 oktober hadde vi siste hyttetur for denne sesongen. Litt tidligere enn vanlig fordi vi 14. oktober dro til Spania. 

På hytta har vi «sommervann» så bereder og slanger må tømmes før frosten kommer så det ikke fryser i stykker. Fredagen var det regn da vi ankom hytta – men lørdag var det nydelig vær. Ikke dårlig å kunne sitte ute i oktober i shorts.

Ikke rart at vi koser oss her, gleder oss til våren igjen.

Siden bror med familie var i Spania hadde vi med oss Tako <3 . Se så søt hun er <3. Noen ganger litt problematisk å strikke (hi hi) men heldigvis har man flere prosjekter. 

Lørdag formiddag var vi som vanlig en tur i Holmestrand, det er så koselig der.

Måtte jo en tur innom Laila på Motepinnen også. Og tro det eller ei så kjøpte jeg litt garn. Islender til mannen skal strikkes. 

Er godt i gang med den og strikker nå på ermene. 

Genseren strikkes etter Sandnes garn sin oppskrift og jeg strikker genseren i Per Gynt, så det blir en skikkelig ullgenser. Jeg er fortsatt ikke ferdig med kjolen jeg også strikker på, men det er ikke mye igjen nå. 

Det kommer snart et nytt innlegg (kanskje allerede senere i dag) om hvordan Spaniaturen var.

Forresten, glemte nesten helt å fortelle – men Sundaysweateren som jeg strikket til min venninne Anne , er ferdig for lengst. Genseren ble overlevert og Anne var fornøyd. 

 

Ønsker alle en superfin søndag! Klem fra meg

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.