Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Dette er mitt nåværende prosjekt :)

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 28. januar , 2014 kl. 11:51

Da er jeg igang med det jeg skulle vært ferdig med for lengst :( . Strikker en jakke i Big Delight Drops garn, etter oppskrift kjøpt sammen med garnet på Kniplingen på Kolbotn. Litt spent på resultatet. Hadde nesten strikke jakken helt ferdig, men syns det ble for «fast». Har derfor rekt op ALT og startet på nytt med større pinner. Strikker nå på pinne nr 8. Håper resultatet blir bra :)

IMG_2382

Snart er også snekkerne ferdig i underetasjen. Regner med at det skjer i løpet av dagen. Da må det vaskes OVERALT. Gleder meg til alt er på plass og vi har kommet i orden igjen. I mellomtiden får jeg strikke litt. Ha en strålende dag alle sammen :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.