Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Lørdag og «chillern» på sofa`n

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet lørdag 21. juni , 2014 kl. 22:13

Lørdag kveld, fotball på TV og meg på sofa`n med ett glass rødvin. DEILIG!!!!!

Vært lite med strikking i dag. Strikker på en jakke, men siden den er i ull, er det liksom ikke noe sommerstrikketøy. Har bestilt garn til hvit v- genser, den er i bomull. Håper jeg får garnet til uken. Garnet er selvfølgelig bestillt i den beste garnbutikken » Kniplingen garn & Broderi» på Kolbotn. Hvis dere bor i nærheten, kan jeg anbefale ett besøk på det varmeste. Der treffer dere Line, som er kjempeflink og hjelpsom med både garn og farvevalg til diverse strikkerier.

Her er bilde av genseren. Jeg skal strikke den i kun hvitt og marine. Tror det blir fint. Minner meg faktisk om en genser jeg hadde på 80 – tallet :) Gleder meg til å komme i gang.

2014-06-03 07.57.20

Denne stod det oppskrift på i KK nr 22 2014.

I dag har jeg også vært å trent. Deilig å være bevegelse. Jeg jobber som instruktør på ett lokalt treningssenter her hvor jeg bor. Der har jeg 4 Pilatestimer pr uke. Har vært Pilatesinstruktør siden januar 2007. HVis dere bor i nærheten håper jeg at vi sees. Jeg jobber på Abox, i fjellhallen på Greverud. Er også egentlig instruktør i bodypump, aerobic og spinning, men pga 2 ryggoperasjoner har jeg måttet ta det litt med ro. Men nå er jeg godt i gang med kondisjonstrening også . Det er bare såååå deilig. Har løpt 6,5 km på tredemølle i dag. Tror det blir ny økt på mandag igjen. Skal ha noen spinningtimer i august. Gleder med veldig til det :)

Ønsker dere alle en fortsatt god helg ::)

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Spreke mamma. Genseren blir nok kjempefin i hvit og marineblå ❤️

 2. strikkehege sier:

  Tusen takk, Kristine ❤️. Håper det, gleder meg til å komme i gang :)

 3. Anne sier:

  Flink du er, Hege:)))

 4. Siren Jonsgar sier:

  Hei:) Jeg har prøvd å finne oppskriften på denne genseren uten hell. Finnes den på nett?

  • strikkehege sier:

   Hei Siren. Tror ikke den finnes på nett. Den stod i KK nr 22, 30.mai 2014. Kanskje du kjenner noen som har bladet, eller kan kontakte KK redaksjonen? Håper du får tak i den. Lykke til :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.