Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fikset på kjole

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 8. juli , 2014 kl. 22:12

Strikket kjole for 2 – 3 år siden, tror det er en «Tine Solheim » kjole. Oppskrift fant jeg i bladet MadeByMe. Originalen er i gull, men siden jeg liker sølv og grå bedret strikket jeg den i det. Garnet jeg har brukt er 1 tråd Vipe 1 tråd Gullfasan fra Dale Garn.

Siden jeg syns kjolen ble for lang, har den ligget i skuffen siden. I dag har jeg endelig gjort den kortere. Ved å rekke den opp nedenfra ble den hvertfall kort nok. Her ser dere resultatet. Jeg kommer hvertfall til å bruke den mer nå. Kan jo evt hekle noen rader hvis jeg syns den er for kort. Heklet 2 rader med fastmasker rund halsen også, liker ikke at kjolen faller ned over den ene skulderen .

IMG_3536
IMG_3535
IMG_0126

IMG_0136_2

Annonser

Kommentarer

 1. Siw sier:

  Hei.
  Enig at den ble bedre nå. God sommer.

 2. Strikkehege sier:

  Takk,Siw og god sommer til deg og dine

 3. Kristine sier:

  Så fin!!

 4. strikkehege sier:

  Tusen takk, Kristine. Ble kort nok da :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.