Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Såvidt i gang med ermer på den blå genseren

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet torsdag 31. juli , 2014 kl. 09:29

Da er jeg i gang med ermene på den blå genseren. Strikker begge på en gang, med «magic loop». Syns det er en super måte å strikker ermer på. Da blir de helt like, og selvfølgelig ferdige på likt. Litt «styr» i starten er det riktignok, med 4 nøster å holde styr på. Men av erfaring vet jeg at jeg kommer inn i det etterhvert.
bilde 1

bilde 2

Vet nå hvordan jeg skal strikke raglandsflette, var på strikkekafe i går. Og etter tips på FB og der så har jeg «oppskriften». Så nå må jeg skynde med å bli ferdig med ermene slik at jeg får kommet igang med det.
Vi var ikke så mange på strikkekaféen igår, men vi hadde det veldig hyggelig. Skravling, kaffekos og selvfølgelig strikking.

Nok en dag med nydelig vær her på Greverud, så i dag tror jeg det blir en tur for å bade. Må jo passe på nå som det er så god temperatur i vannet. Men først trening ( og kanskje jeg rekker litt strikking også ? )

Ha en strålende dag.

All you knit is love

All you knit is love

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Blir sååå fint ❤️

  2. strikkehege sier:

    Tusen takk <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.