Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Akkurat kommet hjem fra strikkekafè

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 13. august , 2014 kl. 15:10

Onsdag er strikkekafè dag. Og alltid like koselig. I dag var vi mange rundt bordet. Så utrolig kos å strikke og skravle sammen med andre. Ekstra morsomt når man ser igjen folk fra barndommen. Utrolig hyggelig å treffe deg igjen Hilde. Håper jeg ser dere alle igjen om 14 dager.

Virker som de fleste er ferdig med ferien, og det er kos. Neste onsdag kan jeg dessverre ikke, da er jeg i Polen.

Klarte å komme meg gjennom strikkekafèen uten å shoppe noe i dag, DET er ikke hver gang.

Har kommet ett strykke videre på Dropsjakken. Bare ett par cm til nå, så kan jeg starte på ermene.

IMG_3888

IMG_3889

Ermene må jeg nok starte på i morgen. I kveld skal jeg ha en time trening ( spinning/styrke )på Abox, etter det skal jeg til en venninne. Der skal det skravles og nytes rødvin. Det blir veldig koselig.

Ønsker dere alle en fortsatt fin onsdag.

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Så bra du koste deg ❤️❤️ love you

  2. strikkehege sier:

    Tusen takk Kristine, Love You <3 <3 <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.