Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Vært på strikkekafé i Ås i dag.

Kategori: Strikk og lignende | 8 kommentarer » - Skrevet onsdag 26. november , 2014 kl. 21:52

I dag har jeg vært på strikkekafé i Ås, nærmere bestemt 2 rette & 2 vrange. Der er det strikkekafé hver onsdag fra kl. 10.30.

https://www.facebook.com/Garnbutikken2Rett2Vrang
Her er facebooksiden til butikken, så ser dere hvor den er hvis dere vil ta en tur innom.

Vi var 2 stykker som tok turen og jeg er sikker på at vi kommer til å dra tilbake. Vi ble tatt veldig godt i mot og det var veldig koselig. I tillegg til de «vanlige» garntypene var det også en del andre typer garn å velge mellom der.

Siden jeg har planer om å strikke sokker ( etter jul riktignok ) , tror jeg at jeg kommer til å strikke med garn fra Hillesvåg. Type » Fjell», som er ett ullgarn med nylon og egner seg derfor veldig bra til sokker og strømper. Strikkefasthet 22 masker pinne 3,5 – 4, = 10 cm, noe som passer perfekt til det mønster jeg har tenkt å bruke.

Men som sagt blir ikke det aktuelt å starte med det før etter jul .

I dag har jeg prøvd å gjøre noe nytt. Lage lyslykter. Jeg brukte glasskrukker ( som tidligere har vært duftlys ) som jeg har vasket og fjernet alle klistremerker fra. Med en sprayflaske med «frost» og en pakke «Rub On» fra Panduro, var det bare å prøve seg frem.

Her ser dere litt av hvordan det gikk:

IMG_4922

Glasset etter vask før jeg startet

IMG_4923

Etter 1. sprayrunde, fant ut at jeg må spraye 2 ganger. Lot det tørke 10 – 15 minutter mellom hver gang.

IMG_4924

Ferdig «frostet».

IMG_4926

Med litt «rub on».

Tror jeg skal «rubbe on» litt mer. Knyte en pyntesnor på toppen, t-lys oppi, og vips så har man en ny lykt.

Ønsker dere alle en fortsatt fin uke, og fortsatt en fin onsdag kveld.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente sier:

  Kjempekoselig strikkekafe med masse flott garn. Og vi hadde besøk av en ung kanadisk mann som satte seg ned sammen med oss med strikketøyet sitt. Jeg er glad for at Hege vil strikke sokker av Hillesvåg-garn. Tror hun blir fornøyd.

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Wow så stilig lykt. Har aldri tenkt på å prøve det, men no trur æ sannelig æ blei inspirert. Må nok innom panduro på neste Tromsøtur.

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Så bra at jeg kunne inspirere :) Håper jeg får se glassene, hvis du skal lage . Ha en fortsatt fin torsdag.

 3. Så lekkert glasset ble.
  Ha en fin dag

 4. Kristine sier:

  Så bra du koste deg på strikkekaféen. Lyslykta ble fin, flinke deg ❤️

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.