Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fredag, kjempevær, strikking og etterpå rødvinskos

Kategori: Annet, Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet fredag 6. mars , 2015 kl. 19:22

God fredag til dere alle. Her har det virkelig blitt vår nå, i dag har det var kjempefint vær og gradestokken har vist opp til litt over 9 varmegrader. Vi får bare nyte det så godt vi kan, er ganske sikker på at «kong vinter» kommer på besøk igjen.

I morges gikk jeg som vanlig en tur i skogen med hunden, og gjett hva jeg så…årets første hestehov.

Måtte selvfølgelig ta bilde og det vil jeg gjerne dele med dere. Har dere sett noen vårtegn ennå?

IMG_5899
Liten og søt.

Ellers går det i strikking av Pilatessokker, par nr 10 ble ferdig i går, og levert i dag. Nå er jeg igang med neste par.

Fikk se noe fint på nettet i går, Marius Onepice strikket. Tror dere jeg fikk lyst på den eller? Jeg tenkte, enhver strikker ( med respekt for seg selv) må jo ha en slik. Skuffelsen var derfor stooooor når jeg fant ut det var kun i XS.

Ja,ja mulig jeg bestiller en i collegestoff med marius trykk. Men det blir jo ikke helt det samme da.

For en tid tilbake kjøpte jeg meg ett skjørt med MASSE paljetter i favorittbutikken min ( hvis jeg ikke skal kjøpe garn da) . Problemet var at paljettene ødela alle strømpene som jeg hadde på med når jeg brukte skjørtet. Da måtte jeg faktisk gjøre noe jeg ikke kan. Kjøpte blonde hos Line på Kniplingen, og sydde den på.
IMG_5900IMG_5905IMG_5908IMG_5907
Syntes resultatet ble ganske bra. Til tross for at at jeg måtte sy på maskin og for hånd. DET er ikke akkurat min sterke side.

Ha en super fredag videre, alle sammen. Her skal det strikkes nå, strikker du? Hva?

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Koselig med sol, hestehov og gåsunger :) Skjørtet ble kjempebra!

  • strikkehege sier:

   Ja, Kristine, ikke sant. Håper det fortsetter å våres. Tusen takk, ang skjørtet. Nå kan jeg hvertfall bruke det uten å ødelegge strømpene :)

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Skjørtet blei jo råååstilig. Vårtegnet her må vel være at det har regna i dag. Så kanskje meteren, el to, tine litt…. E nok enda lenge til vi ser hestehov. Kunne og tenkt mæ strikka onepis men da får nån andre strikke…. No har æ bestemt mæ for å strikke ferdig tunikaen min, har et erme og evt fikse på halsen så e den klar.
  Nyt fredag og vin du!!!

  • strikkehege sier:

   Uff, har dere virkelig såååå masse snø. Ja, ja det blir vel borte hos deg også, men sikkert en stund til hestehoven kommer da. Sender noen varme tanker nordover til deg :) Ja, strikket onepiece er kult, men for en jobb. Og ganske dyrt også, hvis man skal bruke litt kvalitetsgarn. Nei, blir ikke noe strikking av det her i gården. Nå nærmer det seg VM spriten i skiskyting, kjenner jeg deg rett sitter du vel klistra foran TV skjermen med strikkepinner i hendene. Det skal nå hvertfall jeg. Ha en strålende lørdag.

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Ja æ,sitt klar til tv sport hele dagen. Kjolen ferdig, bare å feste trådan, og så klarte æ å begynne på no nytt….før Mariusgensern e ferdig…. Heia Norge!!!

  • strikkehege sier:

   Her gikk det også i sport. Både lørdag og søndag. Godt man har strikketøy å holde på med. Vet ikke hvorfor jeg ikke har sett kommentaren din før nå, Bente. Beklager sent svar. Så bra med kjolen, og det med starte på noe nytt…skjer stadig vekk med meg. :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.