Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fint vær ute , til å være inne i ….

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 21. juli , 2015 kl. 12:23

Hei alle samme. Her på Greverud har vi en regnværsdag i dag. Rakk heldigvis å gå tur med Ronja, før det startet. I flg yr.no skal det gi seg i ettermiddag, deretter ser det bra ut noen dager fremover. Planen er derfor å å vaske terrassene i kveld for deretter å olje de i mrg. Kanskje det blir en tur på stranda også, på dagen. Terrassene må jo tørke før man kan olje de :)

Har endret litt på utseende på bloggen. Greit med litt forandring. Morsomt å leke seg med slike fotoprogram, minuset er bare at jeg gjør det så sjelden, så jeg er like nybegynner hver gang.

Holder nå på med denne strandkjolen, iflg oppskriften skal bakstykket være 90 cm langt. Mulig jeg lager den noe kortere. Jeg får se.

Har nå fått skrevet ned oppskriften på den stripete genseren.

IMG_0356

Oppskriften er å finne under kategorien «oppskrifter» som du finner på på høyre side på bloggen. Dersom du bruker oppskriften er det hyggelig med en tilbakemelding fra deg.

Ønsker dere en strålende tirsdag, med eller uten regn.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Kjempeflott heading, igjen. Kan ikke helt skjønne at du e amatør.
  Hjertelig takk for oppskrift på gensern, den e jo bare nydelig.
  I dag onsdag, har vi hatt flott vær frem til i fremtia, så dagen har æ tilbrakt ute.
  Og æ strikka min strandkjole litt kortere enn oppskrifta.
  Kos og klem

  • strikkehege sier:

   Å, tusen takk, og takk for koselig kommentar. Det var hyggelig sagt. Men er virkelig bare en amatør når det gjelder dette med å lage headerbilder. Genseren ble bra den, når jeg tenker meg om bør jeg vel også skrive strikkefasthet. Prøve å få gjort det i løpet av dagen. Så fin tunikaen blir, forresten. Her ble været knall en stund etter at vi kom hjem fra stranda. Fikk oljet begge terrassene da, aldri så galt at det ikke var godt for noe. I dag er det helt knall her. Blir nok en strandtur om ikke så lenge. Ha en strålende dag. Stor klem

 2. Kristine sier:

  Genseren er sååå fin! Det er nok mange som er glade for at du la ut oppskriften <3 Jeg er så imponert over at du klarer å lage din egen oppskrift! Kjempefin look på bloggen nå, jeg liker veldig godt den nye headeren. Love you <3

  • strikkehege sier:

   Ååå, tusen takk, Kristine. Det var pent sagt. Og takk, og tusen takk for hjelp med headeren. Love you <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.