Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God mandag til dere alle !

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet mandag 24. august , 2015 kl. 12:55

Hei og god mandag til dere alle. Her våknet vi til strålende sol, men det skal visstnok skye til i løpet av dagen. Ja ja, har jo hatt en uke med godvær nå, så vi kan vel ikke klage?

Har vært å badet i sjøen både lørdag og søndag. Nydelig vann og vær.
IMG_7025

Har i tillegg brukt helgen til soling, strikking og avslapping. Deilig.

IMG_0464

IMG_0461

Er ferdig med første arm på «arvingenponchoen» og godt i gang med arm 2.

IMG_0469

Tror kanskje jeg blir ferdig med den i dag.

Deretter er det bare halsen igjen. Ikke mye igjen nå. Gleder meg til å se det endelige resultatet. Er nok i varmeste laget å bruke den, foreløpig. Men tror den skal bli deilig utover høsten.

Har så vidt begynt å tenke på neste prosjekt, men hva det skal bli er helt uvisst enda. Tror jeg hvertfall må bruke noe av garnet jeg har liggende, og det er ikke lite. hi hi.

Har nå hvertfall bestemt meg for å montere Liverpooljakken slik at den blir 100 % ferdig. Har ikke kjøpt knapper enda. Er litt usikker på hvordan jeg skal ha, det kuleste hadde jo vært å ha knapper med LFC på, men det har jeg ikke klart å finne. ( har bare søkt på nettet da) Forslag mottas med takk. Siden det har vært så godt å varmt vær, har det liksom ikke blitt noe av med denne monteringen. ( ha ha greit å ha noe å «skylde på»). Ikke akkurat min favoritt det der, å sy, klippe og montere. Men jeg skal helt sikkert ikke gjøre samme tabbe som jeg gjorde med «Nancy-koften» jeg strikket til Kristine. Der klarte jeg jo å klippe hull i ryggen, da jeg klippet mellom sømmene foran.
Men slik det ser ut på værmeldingen tror jeg at jeg kanskje kan få den ferdig i løpet av uken. Vi får se.

Uansett blir den nok ferdig snaaaaart. Dere har vel også noe slike prosjekt liggende, som liksom bare mangler litt?

Ønsker dere en super mandag og start på en ny uke.

sol tegnet

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan hoppsan.
  Her våkna vi til gråvær og så klart det opp og blei riktig så fint.
  Blir frista til å strikke arvingen æ å, siden din blir så fin.
  No strikke æ kosegenser i nydelig bløtt «restegarn». La ut på fb i helga, har du sett??
  Kan holde øyan på stilk etter liverpool knappa. Men du må no gå montert først ;)
  Kos dæ med strikk og søm :)
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei du :) Så deilig med nok en fin dag da :) Her har gråværet virkelig kommet nå. Men men, har jo hatt en fin periode nå. Fikk ikke med meg genseren nei, men har «sporet» den opp nå. Så fin :) Og jeg skjønner at det er «restegarn» hi hi. Hva slags garn er det? I dag er det strikkekafe her, skal snart dra. Så får vi se om det blir montering i dag, eller i morgen . Ha en superduper dag:) Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.