Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Midt i uka, ferdig med en jakke, startet på ny !

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet onsdag 16. september , 2015 kl. 19:03

Hei og god onsdag. Her er det gråvær og regn, regn og regn. Etter jobb, som er om ca en time blir det garantert stearinlys, strikking og noe godt i glasset/koppen.

I dag ble jeg ferdig med jakken i Silk Mohair glitter garnet. Hadde planer om å strikke den i perlestrikk, men ombestemte med etter 4 rader. Valgte også og strikke noen striper i grått. Syns det ble ganske fint. Jakken er florlett men likevel varm. Helt optimal å ha med seg på tur, kort eller lang, da den nesten ikke veier noe eller tar noe plass. Kommer definitivt til å bruke ellers også.

IMG_0916

IMG_0914

Mer info om jakken kommer i ett senere innlegg.

Har nå startet neste prosjekt, jakke /kåpe i Dale Monjita og Dale påfugl. Strikker med pinne 10!!!! så da må det vel gå unna?

Kommer tilbake med flere bilder etter hvert som det skrider frem :)

IMG_0922

Passer bra med deilige lune jakker, nå som vi går høsten i møte.

Er vel også på tide å starte med å tenke på julepresanger, men hva og til hvem skal det strikkes??? Det må jeg finne ut. Har dere planene klare?

Ønsker dere en fortsatt fin onsdagskveld.

ordtak strikking 1

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heisan hoppsann
  Blei ordentlig lekker jakken din. Funke godt i glattstrikk og.
  Nye jakken ser hærlig ut. Og med pinne 10 burde det jo gå radig unna. Kult garn med flott effekt. (har strikka pute og kåpejakke til Siri i det).
  Julegava ja. Her blir det ca 12 par tovavotta til Siri sine venninner. Til familien har æ litt lyst å lage tova snømenn, av den store sorten. Og så kanskje litt lesta, tova tøfla, julekuler og litt småtteri. Så skal Siri samle på syltetøyglass og lage frosta lykter. Og, hva det du som hadde oppskrift på sånne sjokoladekuler? Dem skal vi lage og gi i gave. Dem va rågode
  Kos dæ med strikk og glass og mere til.
  Kos og klem fra solfylte nord

  • strikkehege sier:

   God kveld i stua :) Tusen takk, funka veldig godt på glattstrikk, ja. Er også veldig glad for at jeg strikket videre ermer. Tror jeg hadde neste 30 masker mer pr arm jeg, enn det som stod i oppskriften.Hi hi. Ja, det Monjita garnet er bare sååååå kult. Kanskje jeg må ha mer slikt garn???? Det var mange flotte presanger, spent på de snømennene du skriver om. Har du bilde av de? Så fint med frosta lykter, burde kjøpe slike «rub ons» da kan de ha litt fine visdomsord også. Og ja, sjokoladekuler ja, de har jeg oppskrift på. Kjempegode er de og definitivt favoritten her i huset :) . Tror kanskje jeg fikk noen julegavetips jeg nå :P
   Kos & klem fra regnfylte sør :)

 2. Kristine sier:

  Jakka ble kjempefin, og den du strikker nå ser ut til å bli utrolig kul! Du er så flink og kreativ :) Jeg håper du har en super helg og koser deg maaaaasse i det fine været. Love you!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, tror også jakke/kåpa jeg strikker nå blir kul?. Håper også at helgen din blir super, love u ❤️

 3. Anne sier:

  Superfine jakker begge to. Strikket en jakke jeg også men ble litt liten så den får bli julegave til svigerdatter isteden? Ellers ingen strikkeplaner akkurat nå?

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Anne. Så synd at jakken din ble litt liten, men det blir jo en fantastisk fin julegave da :) Line har fått inn en del nytt garn, burde ta deg en tur innom snart :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.