Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Snart morsdag og Valentines

Kategori: Annet, Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet fredag 12. februar , 2016 kl. 15:35

Hei alle sammen . Da var det fredag igjen, du verden som tiden går. Her på Greverud er det nesten litt vinterlig nå, 3-4 minusgrader og så vidt litt snø i lufta.

Nå er jeg ferdig med første armen og jeg er godt igang med den andre. Vil tro jeg i løpet av helgen kan «hekte» ermene på bolen og forsette videre oppover på Marthejakka. Det skal felles for både åpning foran samt raglandsfelling. Når jeg kommer igang med det, regner jeg med at det går unna!

Som jeg skrev i overskriften er det jo snart morsdag og Valentines. Her hos oss feirer vi morsdag ( og farsdag) , mens Valentine er ikke noe som feires. Hvordan er det hos dere? Disse dagen er vel egentlig noe bare handelsstanden har funnet på for å øke omsetningen? Ja ja, jeg syns det er hyggelig uansett.Å få gaver er alltid koselig. Som barn hadde vi også tradisjoner rundt disse to dagene. Husker vi barna, jeg har to eldre søsken, stod opp før mamma og pappa. Lagde frokost og kokte kaffe før vi deretter «overrasket» de med frokost på senga. Vel, er ikke sikker på hvor stor overraskelsen egentlig var, 3 unger skramlende på kjøkkenet kunne nok vekke de fleste. Men koselig var det, 5 i dobbelsenga til mamma og pappa. Jeg husker spesielt morsomt var det å bruke mamma sin rygg som sklie, nå hun satt i senga.

Har dere noen ønsker for morsdagen/Valentine? Hvis ikke har jeg et forslag. Snella og Petronella har noen veldig fine kjeder. De selges til redusert pris nå på Kniplingen på Kolbotn. Selv har jeg det allerede, men hadde nok ønsket meg hvis jeg ikke hadde det.

Tilbudet gjelder ut dagen i dag og i hele morgen. Pris er kr 495,-

Smykkene kommer i 3 forskjellige «utgaver»

12741991_958655834217791_7754462216959468583_n

Her har dere i «gull»

IMG_7742
«Sjokolade»

12721584_10153768507615041_1694415590_n
Sølv, dette er mitt :)

12736084_10153768507650041_1513019084_n
Fint på baksiden også.

I tillegg til kjede med smykke følger det med en ekstra «innmat» så dere har noe å bytte på med.
Utover det koster det kr 75,- dersom man ønsker flere «innmater».

Her ser dere mine varianter :)

12735790_10153768507665041_514288436_n

Tilbudet på Kniplingen varer som sagt ut dagen i dag ( kl 17 ) og i morgen 10-16 , så send far og barn i butikken hvis du øsnker deg dette. Hvis ikke er det lov å kjøpe det selv også. Det har jeg gjort. hihi

Ønsker dere alle en super fredag videre. Vi blogges :)

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  God lørdags morgen fra 17 minus og høyt skydekke i nord. Siri og Vidar skal snart i slalåmbakken, mens Petter og æ blir hjemme. Har maaaange maskina med klesvask som må gjøres.
  Valentinsdagen e ikke nåkka vi feire her i huset heller. Men mors -og farsdag e tradisjon fra da vi va små så den feire vi litt. Bare en liten oppmerksomhet og kanskje et kort (hvis ongan gidd å lage). Og har æ vært ekstra snill får æ nok en blomsterkvast og :)
  Glede mæ til å se jakken din ferdig. Æ har bytta strikketøy….nepalgenseren får hvile, mens æ har starta på oversized genser i Elise. Trur den blur fin æ, strikkes i halvpartent.
  Har pakka ut etter reisa vår, vi blei sendt hjem 5 daga før tia. Godt å være hjemme og Tinka vike nesten ikke fra mæ.
  Ha ei superflott helg Hege, både du og dine. Klemmer 💗

  • strikkehege sier:

   Heisann Bente! Så koselig å høre fra deg :) Minus 17 er kaldt nok det ja, her er det minus 3 og det kommet bittelitt snø. Hvitt og pent er det :) Vil tro det er litt klær å vaske ja, når man er 4 stk som har vært borte noen dager merkes det. Jeg prøver å vaske klær stort sett hver dag, hvis ikke ser det ut som om noen har hatt gjødsel i skittentøyskurva vår.
   Så spennende med nytt prosjekt, gleder meg til å se, du legger vel ut bilde på facebook, etterhvert? Så deilig at dere er hjemme igjen da, er spent på å høre om oppholdet, med det tar vi «privat». Forresten, er du ferdig med Nancygenseren din allerede?

   En superflott helg ønskes deg og dine også. Klemmer fra sør <3

 2. Kristine sier:

  Så fin header du har fått deg nå! Og søte smykker :) Jeg håper morsdagen i morgen blir vellykket!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.