Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Høstferien 2019

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 7. oktober , 2019 kl. 16:24

For en avslutning på høstferien 2019!!!

Knut og jeg dro til fjells fredag ettermiddag. På hytta ventet svigers, Turi og Svein. Torsdag hadde den første snøen kommet på fjellet så det var hvitt og pent ved ankomst. Fjelltopper og tretopper var hvite og nydelige. Som alltid ble vi godt mottatt med nor godt i glasset og senere god mat. 

 

Lørdag våknet vi til knallblå himmel, ikke ett vindpust. Minus 6 grader på morningen.

Ut på tur – aldri sur, gikk til grillhytta ved Langhovde.

Tilbake på hytta, rett i solveggen med øl, Jäger +++.

Liverpool på TV´n kl 16 så da trakk vi inn. 

Søndag våknet vi til like fint vær.

 Augenhaugen bestiges. Og for et vær!!! Fjellet viste seg fra sin beste side. På toppen er utsikten majestetisk, fjelltopp på fjelltopp så langt øyet kan se. Norge er et vakkert land.

Tilbake på hytta var det rett i solveggen. Helt nydelig. Klarværet fortsatte og gav oss en nydelig himmel på slutten av dagen.

Tok en fridag fra jobb, så hjemreise var først på mandag. Deilig å kunne får med seg hele søndagen samt slippe køen hjem. Hadde en liten stop i Gol, måtte jo innom Strikkeglede, Gols garnbutikk. Fikk med meg 2 nøster Arwetta, planen er å strikke Oslolua. 

 

Kommet oss vel hjem, har hatt en fantastiks helg med svigers. Heldige meg. Makan til sprekinger, tur i fjellet både lørdag og søndag. God mat og drikke og kunskapsspill ut i det sene nattetimer. Tusen takk!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.