Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Litt om meg selv

Er 50 år og bor i Oppegård. Jobbet i bank før jeg fikk barn og tok økonomiutdannelse gjennom banken. Giftet meg med Knut i 1992. Etter vi fikk barn , gutt i 1994 og jente i 1996, har jeg utdannet meg innenfor trening. Jobbet med trening frem til våren 2018. Nå jobber jeg 100% i Ellingard Monument i Vestby, der selger jeg gravstein. Strikker så mye og ofte jeg kan ved siden av :)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.