Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fortsatt på 2. plass :), håper dere fortsetter å besøke bloggen

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 26. april , 2014 kl. 10:03

Da var det lørdag, og i dag er det trening ( soling håpere jeg ) og strikking som står på agenda. Har bestemt meg for å strikke ferdig sommertoppen, før jeg starter neste prosjekt. Da har jeg også litt tid til å tenke på hva jeg skal strikke.

Jeg er fortsatt på andreplass på bloggnorge.com. Det er jo sååå gøy . Håper dere fortsetter å besøke bloggen. Hyggelig om dere legger igjen kommentar også. Jeg er inne hver dag, og svarer så fort jeg har anledning.

Ha en strålende helg alle sammen.

bilde-12

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.