Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Happy friday, happy knitting

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet fredag 11. januar , 2019 kl. 18:28

Hei og god fredag. Det skal bli deilig med helg, da skal det strikkes. Ikke at det ikke blir strikking alle de andre dagene også, men helgen er det jo flere timer å ta av.  Jeg er så heldig å ha en jobb som jeg trives veldig godt i, det hjelper selvsagt at jeg har så fine kolleger. To av de er også strikkeinteresserte, så på jobb «kaster » vi i oss maten, før vi gyver løs på strikketøyet resten av lunchen. 

Er såvidt i gang med ermene på Cortinajakken til Knut. De strikkes, som jeg pleier, med teknikken «Magic Loop», og begge på en gang. 

Hi, hope you have a nice friday. I am looking forward to the weekend, I am going to knit. I knit every other days as well, but I have much more time for knitting during the weekend. I am so lucky to have a job that I enjoy, and my colleagus are really nice. Two of them are knitters as me. During our lunch, we eat as fast as we can before we knit. 

I have just started on the arms for the Cortinajacket for Knut. I am using the technique , Magic Loop, og both arms at the same time. 

I et annet innlegg skrev jeg at jeg fikk gavekort av Knut til jul. Forrige lørdag var jeg i favorittbutikken, Sjarm og sjel på Kolbotn. Jeg er så fornøyd, fikk kjøpte meg dress ( bukse og jakke) , bluse og to kjoler. Kjolene var til halv pris .

Earlier I told you that I got a gift card  from Knut, in my favouriteshop at Kolbotn, Sjarm & Sjel. Last saturday I went to the shop, and I am so satisfied. I bought jacket, trousers, blouse, and 2 dresses. And lucky for me, the dresses was 50% off. 

Og enda har jeg en del igjen på gavekortet. 

I still have a nice amount left.

 

Id cardiganen strikkes det også på, men det går ikke så fort. Blir jo slik når man strikker på flere prosjekter om gangen. Det er vel ofte slik hos dere også? Må ha mer en ett pågående prosjekt. 

I am still knitting on my cardigan, but since I am knitting on several projects it is taking a wile to finish. I guess that it is the same for you? I really like to have more than one project at the same time.

I morgen skal vi en tur til Sverige og handle, siden vi bor så nærme Sverige gjør vi det med jevne mellomrom. Mye penger å spare på mange ting . Da blir det strikking i bilen, for ordens skyld, det er ikke jeg som kjører :)

Tomorrow we are going shopping i Sweden, we are living about 1 hour away, so we go there quit often. Lots of money to save on the right items. I am going to knit in the car, and of course I am not driving. :)

Ønsker dere alle en fin helg, med eller uten strikking i bilen . 

Wish you all a nice weekend, with or without knitting in the car. 

Annonser


Kommentarer

 1. Anne Revell sier:

  Hei Hege. Heldiggrisen deg som fått gavekort av snille Knut😉 Så flotte klær du har kjøpt. Ha en flott helg så snakkes vi snart igjen:))

 2. Hanne sier:

  Flott genser du strikker, står på ‘to do’ listen min…. har prøvd ‘magic loop’, men fant ikke helt ut av den… ha en fortsatt fin strikkehelg!

  • strikkehege sier:

   Hei Hanne og god lørdag. Tusen takk, hjelper deg gjerne med Magic Loop, send meg gjerne en pm på Facebook. Og strikkelig god helg :)

 3. Bente Solskinn sier:

  Heia
  Så mye fint du har kjøpt, digge dressen og blusen spesielt.
  Dåkker e heldig som kan svippe over til Sverige, misunner dåkker det. Ser jo bare ka Vidar får handla for en mye billigere penge når han e over der.
  Her har vi så godt som snødd ned. Snøfresen va ødelagt og æ måtte måkke stor gårdsplass og veranda opptil tre ggr dagen. Heldigvis fikk Vidar fiksa freseren på lørdag så da fikk han «kosa» sæ med den flere ganger…. Men no skal det bli kaldt og null nedbør, og godt ê det. Ê så sliten i arman at æ nesten ikke klare å strikke 😱.
  Kos dæ resten av helga. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, så kos å høre fra det. Takk, veldig fornøyd med shoppingen. Ja vi er heldige som bor så nære. Vi tar turen over ca en gang pr mnd. Har sett på værmelding at dere har fått mye snø ja, her er det bare såvidt hvit. Må ikke måke så mye at det går utover strikkingen da, det er jo viktig. Ha en fin ssndagskveld🙂

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.