Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nytt år, nye muligheter -A new year with a lot of opportunities

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet fredag 4. januar , 2019 kl. 15:42


Hei, jeg strikker meg inn i det nye året med masse nye tanker om nye prosjekter i hodet. For tiden strikker jeg mest på ID Cardiganen med garnet som jeg var så heldig å få til sendt av http://ritohobby.no , Drops Sky.  Da jeg strikket denne jakken sist,  valgte jeg å strikke ermene først  før jeg strikket ferdig bolen, for å være helt sikker på at jeg skulle få nok garn. 

Hi, I started the new year with my knittings from before christmas and a lot of thoughts about new projects to make in the new year. So, at the moment I am knitting on my ID Cardigan with the yarn I was so lucky to recieve from
https://ritohobby.no/6-garn , Drops Sky. When I knitted this jacket last time, I finished the armes before I knitted the body, just to be sure that I had enough yarn.

Garn jeg fikk tilsendt av Rito Hobby

Denne gangen vil jeg ikke gå tom for garn, siden jeg før jul bestilte noen nøster av akkurat dette garnet. De skulle brukes til julepresanger, og som vanlig bestilte jeg litt flere enn jeg trengte. Da jeg mottok garnet fra
https://ritohobby.no/6-garn viste det seg at det var samme innfarging på alle nøstene. Litt flaks skal man jo ha.   

Før jul bestilte jeg meg en ny strikkebok, «Kofter» av Kristin Wiola Ødegård. Boken er full av fine kofter og gensere, spørs om jeg ikke må strikke noe fra denne boken ja. Men først skal ID cardiganen og Cortinajakkene til Knut og meg strikkes.

This time I am sure that I have enough yarn. I ordered this same yarn a while ago, for making some christmaspresents. And I ordered a little bit more than I actually needed, as always. Happy for me did this «old» yarn and the yarn I got from
https://ritohobby.no/6-garn the same number. About a week before Christmas I bought me a new book about knitting, «Kofter». This is written by Kristin Wiola Ødegård – a norwegian knitter and designer. I think I just have to knit something from this book. But first I need to finish ID cardigan and Cortinajackets for my husband and me.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er kofter.jpg

   På onsdag kom Kristine og Martin til oss. Endelig fikk vi hilst ordentlig på Kristine sin kjæreste. Setesdalsgenseren ble overlevert og veldig godt mottatt, så nå har vi «alle» det vi hos oss kaller familiegenseren. Etter å strikket noen av disse nå, blir det nok en stund til jeg skal strikke en slik igjen.

Wedensday Kristine and Martin arrived at us on Greverud. Finally we got to meet Kristines boyfriend. Setesdalssweater was delivered and he really loved it, so we have all now what we are calling the familiy sweater. After knitting some of these, I think I will wait a while before I knit one more.           

Setesdalsgenser til Martin

I dag er det fredag og vi får besøk. Olof , Anita , svigermor og svigerfar kommer. Kristine har ikke sett Olof siden 31.12.2015, så jeg vet at det blir stas. I tillegg får jo Martin møte litt av «slekta», det blir sikkert koselig. Ønsker dere alle en fin helg. Nyt den med eller uten strikketøy.

To day it is friday and we are going to enjoy the company of Olof , Anita, my mother in law and my father in law. Kristin hasen`t seen Olof since 31.12.2015, so we are really looking forward to it. Martin will meet some of our familiy, hope they all are going to have a good time. Wish you all a nice weekend. Enjoy it, with or without kitting.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Godt nytt år.
  Vil tru kjæresten blei både overraska og glad, Ikke alle som e så heldig å få så fin hjemmestrikk.
  Nydelig farge på cardigan-garnet. Æ har og begynt å planlegge en Id cardigan, med Nord som en tråd og så en pusetråd.
  Fin bok du har kjøpt. Æ va så heldig å vinne ei bok, regne med den kommer i neste uke. To gode venner, en rett og en vrang. Spent å se korsn oppskrifter det e i den. Og så fikk æ strikk med gradienter i julegave og i den va det mye fint.
  No e jula ute av huset og hverdagen sett inn. Skole på Siri og pendling for Vidar fra mandag.
  Ha det fint. Klem

  • strikkehege sier:

   Takk, Bente og så hyggelig å høre fra deg. Cardiganen blir nok bra, har brukt den rosa jeg strikket for litt siden masse. Burde nesten hatt en i hver farge. Liker veldig godt det designet, og de passer jo til alt. Gleder meg til å se din etterhvert. Boka ja, den er sååå fin. Har virkelig sansen for Kristin Wiola Ødegård sine design.
   Så kult at du vant en bok, fortell meg gjerne når du har fått den hva som er i den. Strikk med gradienter tror jeg at jeg har hørt om. Utfra de bildene jeg har sett ser boka veldig fin ut. Hverdag igjen i morgen ja, kanskje ok det? Her har vi hatt (nesten) hverdag siden 2. januar. Nesten, fordi Kristine og Martin har vært her på juleferie. Blitt gode middager med god drikke til også på ukedagene. Fra i morgen er det skikkelig hverdag her, på godt og vondt. Ønsker deg en fortsatt fin søndag og uke . Klem fra sør

 2. Gro Helland sier:

  Hei,Hege.
  Har vært på Europris i dag og kjøpt iglo garn til dine tova votter. Har et par spørsmål angående oppskriften. Fint om du kan ta kontakt.
  Mvh
  Gro Helland(strikkedilla)

  • strikkehege sier:

   Hei Gro, og så koselig at du har vært innom bloggen min. Hva lurer du på?

   • Gro Helland sier:

    Hei, igjen.
    Fikk svar på det jeg lurte på på Strikkesiden for alle.
    Vasket mitt første vottepar på finvaskprogram 40 grader i går. Fikk panikk når jeg tok dem ut, så ut som små baller. Måtte dra, slite og forme for at de skulle bli noenlunde brukbare. Tror jeg må bruke et annet program på neste par. Er i gang med de nå. Gøy å strikke disse vottene.

    • strikkehege sier:

     så bra du fikk svar. Og ja… alle vanskemaskiner tover ulikt. Så morsomt at du likte oppskriften.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.