Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Happy new year!

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet mandag 31. desember , 2018 kl. 16:17

Hei og vel overstått jul til dere alle. Vi har hatt en stille og rolig romjul, jeg jobbet torsdag og fredag ellers har det bare vært late dager. Det er også deilig en gang i blant.

Hi hope you all had a nice christmas. We have had some lazy days, I was working thursday and frida. Lazy days are welcome now and then.


Nå er jeg endelig ferdig med den siste Setesdalsgenseren. Ble det i går. Jammen er det mye jobb å montere, kjenner det mest sannsynlig blir en stund til jeg strikker en slik igjen.

I am finally finished the last Setesdalsweater. I finished yesterday.  It is a lot of work to assembly this one. I think that I will wait some time before making one more :)

Setesdalsgenser strikket i Smartgarn fra Sandnes

Så blir det spennende å se på reaksjonen til mottaker når den skal overrekkes på onsdag. Da kommer Kristine hit med sin kjæreste. Vi har bare såvidt møtt Martin i sommer, så vi gleder oss til å bli kjent med han.

Looking forward to see the what Martin says. Martin is our daughters boyfriend. We met him briefly this summer, but they are coming to stay here for some days 2th og january, We are really looking forward to get to know him.

Ønsker dere alle et strikkelig godt nytt år. I wish all og you a Happy new year

Det nye året skal brukes til strikk og hygge, det er mitt forsett. Har dere noen?  Her er noen av mine strikkerier i 2018,  regner ikke med at produksjonen blir mindre i 2019. :)

The new year will be filled with knitting and joy. That is a promise. Here is a picture of some of mine knitted prosjects this year, hopefully I will make at least as much in 2019 .


Noe av mine prosjekter i 2018 :)
Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia
  Heldig «svigersønn» må æ si. Regne med han blir både glad og overraska over en sånn flott genser.
  Har og hatt ei koselig og rolig romjul, litt besøk, ellers bare relaxing og sjakk tv.
  Ingen store nyttårsforsett fra denne dama, æ klare aldri å følge opp uansett…… 😉
  Riktig godt nytt år til dæ og dine.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei og godt nytt år fra sør :) Og tusen takk, ja, det blir spennende å se reaksjonen. Nå gjenstår det bare å pakke den inn. Vi har akkurat «pakket vekk» jula. Litt godt det også, selvom det akkurat nå ser litt «tomt» ut her. Jeg har heller ingen forsett, som sagt strikk og hygge, det er planen. Klem fra meg til deg.

 2. Hanne sier:

  Flott genser til en heldig ung mann! Stille og rolig her hos oss også, mange strikkeprosjekt ligger rundt i sofaen…. Ha et flott, nytt, strikkeår!

  • strikkehege sier:

   Hei Hanne, så koselig å høre fra Stavanger. Mange prosjekt ja….. Men du vet hva de sier,» jo flere prosjekt om gangen, jo mer kreativ er vi». Det er mitt alibi🤣. Et flott nytt strikke år ønskes deg også😀

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.