Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Så var påsken 2015 over.

Kategori: Strikk og lignende | 7 kommentarer » - Skrevet tirsdag 7. april , 2015 kl. 20:07

Håper alle har hatt en fin påske og fått ladet batteriene. I dag var det tilbake til hverdagen igjen, vel nesten hvertfall for mitt vedkommende. Hverdagen starter ikke før i morgen. Våren har for alvor kommet til Greverud, og på turen min med Ronja idag så jeg årets første hvitveis. IMG_6250
Da tenker jeg det virkelig er vår, og at det ikke kommer noe mer snø på en veldig lang stund.

Har lagd ny header idag, ble ganske fornøyd. Må innrømmes at jeg fikk litt hjelp av Kristine. Tusen takk for det. På headeren er det bilde av Nancykoften Kristine fikk til sin 19 års dag. Hadde ett «lite» uhell under montering. Det kan du lese om i innlegget: «Fra fiasko/katastrofe til glad og fornøyd» 18.mars 2015.

I påsken meldte jeg meg inn i hobbyklubben. For kr 129,- ( porto) mottar jeg 3 strikkebøker samt garn og oppskrift på pulsvanter. Husker ikke helt hvilke bøker jeg skulle få, men siden jeg ikke har så mange fra før er jeg 100 % sikker på at det ikke er noen jeg allerede har. Venter spent, lurer på om det tar lang tid? Så er det bare å følge med og å huske å avbestille de bøkene jeg ikke ønsker. Regner med at det er flere der ute som er medlem. Er dere fornøyd?

Nå skal jeg strikke litt tenker jeg. Holder fortsatt på med vrangborden på den hvite v-genseren. BLÆ, vrangbord er bare såååå kjedelig å strikke. Vet ikke hvor lang jeg skal strikke den. Forslag mottas med takk. Hva strikker du på nå?

Ønsker dere fortsatt en fin tirsdag og om ikke lenge er det jo helg igjen.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Så fin header, og koselig med hvitveis :)

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Flott header som vanlig. Her har vi øse pøse regn, og to tre plussgrader. Og da minke det med snø – hurra!! Vidar og jobben har skidag i myrefjell i mårra, og det e meldt pissregn. Har foreslått sydvest utpå alpinhjelmen, men av en el anna merkelig grunn slo det ikke an… 10 cm vrangborden e jo lekkert, men æ vet ikke om æ hadde gidda… Æ fortsette no på jakken i Line.
  Har vært med i hobbyklubben og vært fornøyd med det. Bare husk å avbestille, eller så kan det bli en dyr opplevelse.
  Ser ut og no sludde det, æsj.
  Den fargeleggingsboka, kjøpte du den på bokhandel??
  Hei å håpp å ha det bra

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Uff det været dere har misunner jeg dere ikke. He he, syns forslaget ditt med sydvest var knakende godt jeg.
   På turen med Ronja i formiddag ble jeg faktisk så varm at jeg måtte ta av meg jakka. Så siste 20 minuttene gikk jeg kun i en tynn genser ( også bukse da, selvfølgelig ). Var ute og kjørte midt på dagen og bilen fortalte at det var 15 grader. Angående hobbyklubben har jeg tenkt å være på «vakt». Skal nå være medlem ett år, så får vi se hvor mange bøker jeg ender opp med å kjøpe. Så må jeg bare huske å avbestille :)
   Farveleggingsboka kjøpte jeg på butikken ( Meny ) men vet at de også har i bokhandel. Er ikke sikker på om det er akkurat den sammen, men så hvertfall 2 forskjellige på nærmeste Nordli bokhandel her hos meg. Får vel fortsette på vrangborden, så får vi se hvor lang den blir. Ha en fortsatt strålende kveld. Klem

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Va no godt du hadde bukse på…..
  Glede mæ vilt til vi får varme og sol. Blir vel ei stund til enda. Vi har hverken meny eller bokhandel, men skal sende modern på oppdrag etter boka.
  Nattaklem

  • strikkehege sier:

   Ja, ikke sant :) hi hi. Høres ut som en god plan, hvis du ikke klarer å få tak er det jo en mulighet at jeg kjøper for deg og sender nordover.

   Ha en super onsdag.

   Klem

 4. hobbyfreak sier:

  Så herlig å skue den første hvitveisen.. Da får man en skikkelig vårfølelse.. Ha en riktig god Onsdagskveld :-)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.