Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Rolig påskemorgen på Greverud

Kategori: Strikk og lignende | 11 kommentarer » - Skrevet søndag 5. april , 2015 kl. 10:33

Hei og hopp, da er jeg i gang med nytt prosjekt. Klarte ikke å vente til jeg var ferdig med Liverpooljakken.

Strikker v-genseren som jeg la ut bilde av i forrige innlegg. Oppskriften er med Lerke garn fra Dale, men jeg har valgt å bruke Cotton Viscose fra Drops. Garnet kjøpte jeg for leeeeeenge siden hos Line på Kniplingen Garn & Broderi. Har endelig bestemt meg hvordan jeg skal lage strikke denne genseren. Det blir vanlig vrangbord nederst med 1 .vridd rett og 1 vrang. Hvis jeg orker skal jeg strikke den litt lang, deretter strikker jeg i glattstrikk. Blir spennende å se hvordan det blir, og om det kommer til å bli passe. Bruker samme maskeantall som i oppskriften, men der består hele genseren av vrangbordstrikk.
IMG_6225

IMG_6226

IMG_6234

Ellers blir det en stille og rolig dag på Greverud. De siste dagene har det vært kjempefint vær, og det er heller ikke så aller værst i dag. Men noe «sitte ute» vær blir det nok ikke. Blir nok en del strikking og kanskje og litt mer farvelegging i boken «den hemmelige hagen».

IMG_6219

Hva skal dere gjøre idag, 1.påskedag?
Ønsker dere fortsatt en fin påske og god søndag.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Godt å få brukt litt av garnlagret…. Følger spent med på gensern. E og å rote i garnlagret. Siri skal i dobbelbursdag på tirsdag, og ho vil gi dem hver sitt par Tovavotta. Så no har vi funnet garn, og æ strikke i vei. Veldig koselig i går hos minesine. Brodern m fru og to gutta va og der, e så koselig når vi alle samles. I dag blir det kanskje tur på hytta til vidarsine. På kysten det og. Sol og fint, men kald vind. Inne no å varme fingran. Ha en flotters dag.

  • strikkehege sier:

   Ja, garnlageret har av en eller annen grunn blitt ganske stort. :) Så innimellom er det greit og bruke litt av det som allerede er kjøpt inn. Så fin gave å gi bort, hjemmestrikkede votter. Håper du har tykt garn og tykke pinner, så du blir fort ferdig. Høres kos ut med familetreff da,både her og der. Håper Siri er bedre form igjen. her har det faktisk vært ganske ok vær i dag. Ikke knall sol, men litt disig. Har sittet ute en stund allerede i dag og skal snart ut en tur igjen. På har jeg den strikkede onepiecen i Mariusmønster. Holder garantert varmen i den :) Kos deg i solen, og kle godt på deg. Klem

   • Bente Solskinn Vollstad sier:

    Akkurat hjemme fra målsnes, der vidarsine har hytta. Der var og begge brødrene hannes, og mannen til den ene broren. Koselig.
    Votta i fritidsgarn og pinne 6, går radio unna. Bare så kjedelig med alle stripen ho siri vil ha…. Ho frøkena spydde i buken i går og e fortsatt pjusk. Men i dag var ho ute, ho synes ho har vært inne alt for lenge.
    Kos og klem

    • Bente Solskinn Vollstad sier:

     Æ å den skriveleifen… Går radig unna. Og ho spydde i bilen, ikke i buken…spya kom kanskje fra buken

     • strikkehege sier:

      Så bra :) Pinnenr 6 ja..går jo ganske fort, men kjedelig med striper da. Uff spying er ikke ålreit, enten det i bilen eller buken , hi hi. Skrivefeil er helt tillatt her. Er bare så glad for at du tar deg tid til å lese innleggene og å kommentere. Alltid kos å høre fra deg. Ha en fortsatt fiiiin kveld.

     • strikkehege sier:

      :)

 2. Kristine sier:

  Spennende med nytt prosjekt :-) selv om det ikke er like bra vær i dag så fikk vi jo sittet litt ute, det var koselig ❤️ Håper du har en kjempefin søndag!

  • strikkehege sier:

   Veldig koselig var det, Kristine. Glad for at vi kjøpte farveleggingsboken ❤️ . Håper søndagen din også er fin.

 3. hobbyfreak sier:

  Spennende… gleder meg til å se den ferdig… blir nok lekker…

  • strikkehege sier:

   Tusen takk for kommentar på bloggen, Christine. Og..jeg håper det :) Ha en strålende tirsdag :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.